منم دوست داشتم یجوری بشه رفت آمد نکنم تازه عروسی کردم ولی تو دوران عقد چندبار به خودم و خانوادم بی احترامی کرده هر چند بعدش مادر شوهرم عذر خواهی کرد ولی من کینه ای هستم دست خودم نیست کسی بهم توهین کنه نسبت به اون آدم تا اخر حس بدی دارم اصلا دوست ندارم ببینمش به زور تو مهمونی ها میبینمش کیا رفت آمد ندارن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما اصلا هیچ کاری نکردید یعنی؟ مایلید داداشتونم بعد تزدواج با شما قطع ارتباط کنه؟ نمیفهمم چرا یه عده تا ازدواج میکنند دنبال بهونه برای قطع ارتباط با خانواده شوهرن . انگار رفتن از مغازه شوهرفروشی، یه شوهر خریدن و دیگه هیچ کاری با فروشنده اش ندارن چون پولشو دادن ، اونوقت شوهر باید در خدمت خانم و خانواده خانم باشند؟
عزیزم مشکل از خود شماست نه خانواده شوهرتون شما اول خودتونو اصلاح کنید چه فرقی داره اونام مثل پدرو مادرخودتون اگه خانم برادرخودت یه همچین کاری با پدرو مادرت خودت کنه شما قبول میکنید کارشو رفت وامدتو قط نکن باهم خوب باشید
شوهرم بچه طلاقه بعد اوضاعی دارن هر کدوم میخوان از یه طرف شاخ شن به منی که از هر جهت سرترم ازشون.اوایل محبت میکردم به خواهر و برادرش شام دعوت میکردم بعد من بیمارستان بستری شدم یه زنگم نزدم دیگه محل نمیدم بهشون