2777
2789
عنوان

تمام ذوقم کور شد بچه ها

212 بازدید | 14 پست

بچه ها من برای اولین بار از کسی که باهاشم با ذوق یچیزی خواستم

بهش گفتم نگاه چقدر قشنگه این لباسه

برام بگیرش

و گفت نمیشه

با اینکه سر کار میره با اینکه وضعش خوبع

و من اولین بار ازش خواستم

درواقع

اولین بار تو زندگیم

از کسی چیزی خواستم

من خودم مستقلم

دانشجوی پزشکی ام و مشاورم

خودم درامد دارم

وضع خانوادم خوبه

اما... 

دلم خیلی شکست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه گدابوده طرف

حالاجبران میکردی براش

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
اینطور وقتا خیلی سخته،قهر کنی میگن دختره‌ پولی بود،قهر نکنی ب رفتارشون ادامه میدن

واقعا قلبم شکسته ولی بیخیال نشون دادم خودمو و ادامه ندادم قضیه رو... نمیدونم چه شانسیه که دارم

واقعا قلبم شکسته ولی بیخیال نشون دادم خودمو و ادامه ندادم قضیه رو... نمیدونم چه شانسیه که دارم

ولش کن بنظرم،چه خسیسه

البته اگه مطمئن پول داشت و نخریده

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚