2777
2789
عنوان

حاجت دارها بیاید پر بازدید کنیم

251 بازدید | 38 پست

بچه ها من یه حاجت مهم دارم ک کلا مسیر زندگی و سرنوشتم رو عوض میکنه اگه موفق بشم زندگی منو دخترم تو مسیر درستی قرار میگیره اگه موفق نشم زندگی داغونم رو باید همین شکلی ادامه بدم 

میشه واسه اینکه موفق بشم ی صلوات یه دعای کوچولو برام بکنید 

من ب نفساتون ایمان دارم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا شبیه شمام.تو مسیری هستم ک اگه بشه معجزه اس اگه نشه همون خانم وابسته و احمق میمونم.برای منم دعا کنید.خیلی احتیاج دارم بچه ها.مالی چیزی ب من اضافه نمیشه ولی روحی منو تکون میده.برای منم دعا کنید شاید نفس شماها گرفت😔

فرستادم 

التماس دعا

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه  سنم درسته عزیزان 

خدا حاجت دل همرو بده 

حاجت خودم شفای همه بیماران کشورم 

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

انشالله حاجت روا بشی

صلوات فرستادم برات 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
تورو خدا منو دعا کنین خیلی گیرم

صلوات فرستادم و دعا کردم برات تو هم منو دعا کن

منم دعا کن حالم ب شدت بده

صلوات و دعا میکنم برلت تو هم منو یادت نره

برا من:))))))

صلوات و دعا میکنم برات تو هم منو فراموش نکن 

فرستادم التماس دعا

دعا و صلوات کردم برات فراموش نکنی دعام کنی

منم دقیقا شبیه شمام.تو مسیری هستم ک اگه بشه معجزه اس اگه نشه همون خانم وابسته و احمق میمونم.برای منم ...

صلوات فرستادم و دعات کردم خیلی دعام کن