2777
2789

چرا انقد زود وا میدین؟؟؟😐😐😐😐😐

چرا ارزش خودتونو نمیدونین دخترا 

چرا خودتونو جلو طرف گشنه نشون میدین طرفو تیغ میزنین آخه😐😐

بالاتر از بدنتون چیه مگه چرا از بدنتون انقد راحت میگذرین 

اصلا من نمیگم حرف نزنین با کسی نه 

من خودم نمیگم خیلی خوبم نه ولی لااقل خیلی چیزا رو رعایت میکنم😐😐😐😐

من خودم به شخصه بعد 6 ماه یارو تونست راضیم کنه باهم باشیم تازه ازش خوشمم میومداا 

اونم مثل من دنبال رابطه سالمه ولی باز تاکید میکنم ک دستت نباید بهم بخوره😐😐😐😐

بخداااااا مشکلیم نداریم باهم نه آدم سرد و خشکی هستیم نه چیزی مام جوونیم مام انسانیم مثل شما ولی قرار نیس وا بدیم مخصوصا دخترا 

ارزش خودتون بدونین هیچی هیچییییییییی ارزشمند تر از بدنتون نیس 

مام نه املیم نه چیزی بخدا ظاهر من و پارتنرمم امروزیه به ظاهر و اینام خیلی اهمیت میدیم ولی توروخدااااااااااااا وا ندین چرا آخه یه سریا چیزا انقد عادی شده😐😐😐😐😐

یکیم اینکه طرفو تیغ نزنین😐 

توی تاپیک بغلی یه نفر روز اول پنج میلیون پول خواسته بود. اینجا هم اینجوری. سرزمین کنتراست ها.

همون اتفاقا اون تاپیکو دیدم آتیشی شدم یکی از یکی بدتر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تعجب می‌کنم

با همسرم ۴ سال رل مجازی بودیم ن پولی از هم گرفتیم و حتی توو عقد هم رابطه نداشتیم

خودش میگفت تا عقد نکنیم ۵۰ بار اسمتو توو شناسنامه ام نبینم دلم نمیاد بهت دست بزنم

حالا اینا دختر خونه باباشونن چجوری میتونن با دوس پسر س.ک.س کنن و بعدش بشینن سر سفره پدر و مادرشون 

حالا اگ فرهنگ غربی داشتیم حرفی نبود ولی الان چرا ب خودشون ضربه جسمی و روحی میزنن

توی تاپیک بغلی یه نفر روز اول پنج میلیون پول خواسته بود. اینجا هم اینجوری. سرزمین کنتراست ها.

گدا بازی درمیارن واقعا در ازای پول تن فروشی میکنن و خودشونو با عشق گول میزنن ک مبادا غرورشون بیدار شه

حتی سر فلافل خریدن دنگی با هم بحث میکنن

منم تعجب می‌کنمبا همسرم ۴ سال رل مجازی بودیم ن پولی از هم گرفتیم و حتی توو عقد هم رابطه نداشتیمخودش ...

خب درستشم همینه 

بخدا اصلا پوکیدم ایران اینا با ایران ما فرق داره😑

عزت نفس و غرور از بین رفتهبخدا حتی ی بار هم بهش نگفتم شارژ بده

اخه این غرور کوفتی تا چه حد می‌تونه از بین بره که انقد همه چی عادی بشه؟😑

خدایااااا به کجا داریم میریم ما😑

اخه این غرور کوفتی تا چه حد می‌تونه از بین بره که انقد همه چی عادی بشه؟😑خدایااااا به کجا داریم میری ...

بگو ب کجا رسیدیم

این دیگه ته خطه ...کو بدترش؟ رابطه نامشروع ندارن ک دارن

سر پول و شارژ دعوا نمیکنن ک میکنن

تازه ی اعتقادی دارن اینه دوس پسر باید خرجتو بده اینو بذارم کجای دلم؟😶🤣

بگو ب کجا رسیدیماین دیگه ته خطه ...کو بدترش؟ رابطه نامشروع ندارن ک دارنسر پول و شارژ دعوا نمیکنن ک م ...

من دیگه موندم چی باید بگم🤐🤐🤐🤐🤐

الان دارم فک میکنم مثلا ما باهم راحتیم همو دوست داریم ولی هر جوری حساب میکنم نمیتونم تو مخم بگنجونم که مثلاً برم به یارو بگم پول بده بهم😐😐😐

یا اصلا قبول کنم پولیو که بخواد بهم بده 

یا باهاش رابطه داشته باشم بعد صاف صاف تو چشمای بابام نگا کنم😐

تازه میگن رابطه نداریم در حد معاشقه س😐😐😐😐

چراااا دارن توجیه میکنن🤐