2777
2789

سلام من ۱۸ هفته باردارم  یک دخت و یک پسر هم دارم و ایندفعه ناخواسته بار دار شدم دو سه هفته پیش متوجه شدم شوهرم سیگار میکشه با هم صحبت کردیم و گفتم اشتباه کردی و آدم اشتباهش رو تکرار نمیکنه حالا دوروز پیش دوباره داشته سیگار می‌کشیده بچه ها دیدن اومدن به من گفتن و من از اون روز باهاش قهرم وقتی هم باهاش حرف میزنی طلب داره فقط میگی من اشتباه کردم و مدام به من کم محلی میکنه  باهاش امروز صحبت کردم و گفتم که از سیگار کشیدن بدم میاد ودلم نمیخوام رو بچه هام تاثیر بزاره وبرای همین باهات قهر بودم اونم گفت که من حوصله ندارم هر کی قهر کرده خودش آشتی کنه من منت نمیکشم وبعد رفت منم نمیدونم اثر بارداریه واقعا ناراحتم و مدام گریه میکنم خواهش میکنم اگه راه کاری بلدین بهم بگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم خوشی زده زیر دلت.

من بارداری اولمم هوس چیزی میکردم نمیخرید

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
و اصلا بار داری من براش مهم نیست اصلا خوش حالم نیست حتی وقتی میگم هوس کردم برام نمیگیره

سیگارو که همه میکشن چه دختر چه پسر 

همینقدر جلوت نمیکشه یعنی حرمتتو نگه داشته و برات احترام قائل شده بهش سخت نگیر

سلام عزیزم 

برای ترک سیگار شما باید حامی مردت باشی نه اینکه لهش کنی درسته شما بارداری ولی باید یه جوری تشویقش کنی اصلا هیچوقت نکوبش

. باهاش صحبت کن بهش بگو من باردارم حالم بد میشه از بوی سیگارت با حرف زدن مشکلاتتون حل میشه 

اینقد نریز تو دلت