2777
2789
عنوان

شما چطور به نوزادتون دارو می دین؟

114 بازدید | 5 پست

من با دارو دادن به پسر 9 ماهه ام مشکل دارم. قبلا با سرنگ به زور تو دهنش می ریختم ولی بزرگتر که شده دیگه دهنشو قفل می کنه و به هیچ عنوان باز نمی کنه. لپهاش فشار می دمتا یه ذره باز کنه تو گوشه دهنش بریزم ولی واقعا دیگه نمیشه. بعضی وقتا هم می پره تو گلوش و می ترسم خدای نکرده بره تو ریه اش کار دستمون بده. انواع و اقسام داروخوری ها و روشها رو استفاده کردم. حتی با آب رقیق می کنم با قنداق خوری می دم ولی اونم یه ذره که مک می زنه دیگه نمی خوره!

واقعا موندم دیگه چکار کنم.

ممنون میشم راهنماییم کنین.

بمیرم برا دخترم...انقدر دارو خورده ....فک میکنه غذاس به راحتی میخوره....با قطره چکان میریزم دهنش....امپرازولم میریزم تو آب ....بعد میکشم قطره چکان....میریزم تو دهنش....اونم مز مز میکنه میخوره

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
بمیرم برا دخترم...انقدر دارو خورده ....فک میکنه غذاس به راحتی میخوره....با قطره چکان میریزم دهنش.... ...

آخه قطره چکانها یک سی سی بیشتر جا ندارن. من باید دو سی سی بدم. تازه با آب رقیقش کنیم بیشتر هم میشه. هر چند این پدر سوخته قطره چانو هم که به زور دهنش می کنی بعدش دارو رو با زبون میده بیرون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه قطره چکانها یک سی سی بیشتر جا ندارن. من باید دو سی سی بدم. تازه با آب رقیقش کنیم بیشتر هم میشه. ...

واسه من قبلا به راحتی میخورد الان سرنگ و میبینه الفرار همیشه هم میپره گلوش شربتا تا مرز خفه شدن میره متنفرم از شربت دادن بهش

آخه قطره چکانها یک سی سی بیشتر جا ندارن. من باید دو سی سی بدم. تازه با آب رقیقش کنیم بیشتر هم میشه. ...

منم مثلا ۵ تا قطره چکون میدم....امپرازولم که با آب میدم خیلی بیشتر از ۵ تا میشه....ولی بدقلقی نمیکنه....چه شربتی بهش میدی؟

شاید طعمشو دوست نداره؟

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....