2777
2789
عنوان

از یکی خوشم میاد🙄🙄

91 بازدید | 12 پست

ی پسری از من خوشش میاد از آشناهامونه من خیلی بیشتر ازش خوشم میاد ولی وقتی میبنمش ب روی خودم نمیارم یا یجوری میشم انگار میخوام ازش فرار کنم دست خودمم نیست انگار خودشم فک میکنه من ازش متنفرم

شما هم از یکی خوشتون میاد پیشش یجوری رفتار میکنید ک انگار ازش متنفرین یا فقط من این مرضو دارم 

راه حلی نداره؟خیلی اذیتم

وایییی این مرضو منم دارم🤣🤣🤣

خیلیم سوتی میدم پیشش🤣😑

عکاس و مدرس عکاسی ❤️🪐         مولانا،چقدرقشنگـ گفتـ:اگہ‌همہ‌جاتاریکـ بود دوباره‌بنگر،شایدنورخودتـ‌باشـے؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مرض مسخره منم دارم 😁

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

دخترا اینجوری ابرازعلاقع میکنن مثلا میخوان جوری رفتار کنن ک اره من ازت خوشم نمیاد عادیم یا میگن اگ تویه جم چند تا پسر با یه دختر باشه اون دختر با همه گرم بگیره جز اون پسر یعنی روش کراش داره 

ولی از این ببد نگاش کن ارتباط چشم تو چشمی خیلی جوابه

بیا توت فرنگی بردار🍓

دخترا اینجوری ابرازعلاقع میکنن مثلا میخوان جوری رفتار کنن ک اره من ازت خوشم نمیاد عادیم یا میگن اگ ت ...

اتفاقا این کارم کردم زیاد جواب نداد انقد واس طرف قیافه گرفتم نگاهامو باور نمیکنه😪 چون نگاهامم جدیه😂😂

من دیگه دارم طرفو از دست میدم داره ازم سرد میشه ولی بازم دست از رفتارم بر نمیدارم😂😅😅

وایی چند هفته پیش رفته بودیم خونشون 

بعد به من گفت بیا بشین پیشم

(فامیل مامانم هستش کلا راحتیم )

منم رفتم نشستم پیشش قلبم تند تند میزد قشنگ صدای قلبمو میشنیدم 

هعی بهش میگفتم همین طوری اومدم نشستم اینجا هاااا فکر نکنی به خاطر حرفت اومدن نشستم اینجا

اونم هعی‌میگفت باشه میدونم

آخر سر بلند شد رفتم گفتم اصن خوشم نمیاد اینجا بشیم

در صورتی که قند تو دلم داشت آب‌میشد از خوشحالییییی

انقدر بعدش پشیمون شدم از کنارش بلند شدم😑😔🤣🤣🤣

عکاس و مدرس عکاسی ❤️🪐         مولانا،چقدرقشنگـ گفتـ:اگہ‌همہ‌جاتاریکـ بود دوباره‌بنگر،شایدنورخودتـ‌باشـے؛
وایی چند هفته پیش رفته بودیم خونشون بعد به من گفت بیا بشین پیشم(فامیل مامانم هستش کلا راحتیم )منم رف ...

تو خوبه حالا باهاش حرف میزنی من اصلا باهاش حرفم نمیزنم یا حرفم میزنه جوابشو نمیدم اصن نگاش نمیکنم اونم فک میکنه من ازش بدم میاد

وایی تاپیک منم تمروز درباره همین بود واقعا برا خودممم سواله چرا اینجوریم؟😁😂🤦🏻‍♀️

یبار از ی روانشناس پرسیدم گفت اونایی ک اختلال خودشیفتگی دارن اینجورین گفت بیا واست جلسه بزارم ولی من نرفتم