2777
2789

یه سال پیش وقتی خیانت شوهرم رو متوجه شدم تا سه ماه بعدش حال روحیم ااغون بود افسردگی شدید گرفته بودم ک شرو کردن سینه هام و بازو و زیر بغلم ب درد شدید دردا هی بیشتر شدن تا چن ناه بعدش رفتم سونو و مامو گرافی گفتن سینه هام مر از کیستا و توده های ریز و درشته فعلا خوش خیمن و دکتر گف اگه استرست رو کنترل نکنی بار دیگه تضمین نمیکنم خوشدخیم بمونع دارو دادن ولی لج کردم نخوردم دلم مرگ میخاست فک میکردم سرطان میشه و فودی میکشه منو ولی الان یکم مطلب خوندم ک اگه ی سینه باشه میبرن سینه رو و منم رو اندامم خیلی حساسم دغ میکنم اگه قطع کنن کسی تجربه داره چیکار کنم از بین برن؟؟

خب جراحی پلاستیک کنی سینه برمی گرده

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سینه هام خیلی درد میکنه دست چپم ورم کرده رفتم دکتر گفت هردو سینه هات کیست دارن داروداد گفت شیش ماه دیگه بیا سنو بگیر یعنی سرطانی هستن اگه نیستن پس چرا گفت دوباره بیا 

منم سینه هام خیلی درد میکنه دست چپم ورم کرده رفتم دکتر گفت هردو سینه هات کیست دارن داروداد گفت شیش م ...

نمیدونم ب من قرص امگا سه داده زدم تو نت نوشته بود برا پیشگیری از رشد سلول های سرطانیه 

از شوهرم متنفرم اون باعث اینهمه درد و مرضه 

نمیدونم ب من قرص امگا سه داده زدم تو نت نوشته بود برا پیشگیری از رشد سلول های سرطانیه از شوهرم متنفر ...

اهان بمنم قرص  ویتامین ای و کپسول گل مغربی داد ولی خوب نشدم خیلی دستم سینه درد میکنه 

نمیدونم ب من قرص امگا سه داده زدم تو نت نوشته بود برا پیشگیری از رشد سلول های سرطانیه از شوهرم متنفر ...

من بیماری دیگه؟ دارم من تازه بیست پنج سالمه جوانیم بادرد گذشت