2777
2789

من از وقتی شنیدم خیلی نگرانم. پس اینهمه پولی که از گلومون زدیم واریزکردیم چی میشه.اینهمه سال منتظریم اخرشم هیچی به هیچی. چقد به شوهرم گفتم پولتو تو جیب دولت نریز گوش نداد به حرفم.

الان پولمون پوچ و دود بشه چه خاکی بریزیم سرمون. اونموقع که ۳۵۰ واریزکردیم پولمون پول بود. الان هیچی نمیشه باهاش خرید.

بنطرشما انصراف بدیم یا امیدی هست؟توروخدا راهنماییم کنین. این پول براما خیلیه

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

نه عزیزم نگران نباش همش تهمته

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبخت پزشکیان هنوز اومده سرکار مگه؟بذار بیاد بعد 

طفلک رو چقد تهمت میزنن بش برای مخالف باشه آخه کی گفت این حرفو 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

این ها پروژه های ملی است ، هیچ فرقی هم ندارد کی رئیس جمهور باشه ، یکم عاقلانه فکر کنید .....

من دارم دیوونه میشم هرجا رو نگاه میکنم میگن نمیسازنش. بدبخت میشین مردم. فلان میشید. ما باهزار زخمت دره ذره اون پولو واریز کردیم. نمیدونم شایدم میخان براش شایعه درست کنن و بدنامش کنن. نمیدونم....خداکنه اینطور باشه

عزیزم .نگران نباش.کاری رو که شروع کردن تمام میکنن.توی تمام دولت ها کارهایی شروع میشن که تا اخر دوره  تمام نمیشه و دولت بعدی ادامه میده.انشاالله به زودی خونتون رو تحویل میگیرید 

میگم اسم ماهم دراومد مسکن ملی پیام دادن رفتیم بعد فرستادنمون محضر اون موقع سیصد چهارصد تومن پول محضر دادیم بعد دیگه خبری نشد پول بریزیم 😐

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

اگه مثل روحانی باشه که مسکن مهر را ۸ سال خوابوند تا آقای رئیسی خدا بیامرز اومد همه را تحویل داد اینم همینکار را میکند اگه وزاراش وزرای روحانی باشه صددرصد میخوابه ساخت وساز

بدبخت پزشکیان هنوز اومده سرکار مگه؟بذار بیاد بعد طفلک رو چقد تهمت میزنن بش برای مخالف باشه آخه کی گف ...

من فقط میگم خداکنه از سردشمنی این حرفا رو بگن. و شایعه باشه...وگرنه نه تنها ما بلکه خیلیا بیچاره میشن.پول مردم چندین ساله خوابیده.

کاش همون ۳۵۰ رو میبردین یه شهرستان کوچیک زمینی خونه ای میخریدین میموند تا گرون بشه

دختردایی من ۲۰۰ میلیون خرید الان یک میلیارد و خورده ای قیمت اپارتمانشون شده ، یه شهرستان کوچیک

عجب 
من دارم دیوونه میشم هرجا رو نگاه میکنم میگن نمیسازنش. بدبخت میشین مردم. فلان میشید. ما باهزار زخمت د ...

بیخود میگن، این حرفا سیاسیه

پروژه ای که شروع شده و از مردم پول گرفتن که نمیتونن انجام ندن. حالا شاید ادامه نده و دیگه زمین واگذار نکنه اما اینایی که شروع شده باید تموم بشه. خیالت راحت

من فقط میگم خداکنه از سردشمنی این حرفا رو بگن. و شایعه باشه...وگرنه نه تنها ما بلکه خیلیا بیچاره میش ...

خیالت راحت عزیزم هیچی نمیشه نترس حرف زیاد میزنن برا اینکه مردم رای ندن 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐