2777
2789
عنوان

اگه بدونه یکی بهت دست زده ب زووور

283 بازدید | 18 پست

بچه ها 

توروخدا بیاید کمک

😭😭😭😭

بچه ها من ۲سال پیش ی اتفاقی برام افتاد مورد سولستفاده قرار گرفتم یکی ب زور منو لمس میکرد گیر افتاده بودم تنهایی

خداروشکر اتفاقی نیوفتاد برام

بعد ۲ساله تو خودم ریختم درد کشیدم

ب معشوقم ک اونم بی نهایت عاشقم بود دیگ گفتم همه چیزو

اونم بااینکه ی دنیا دوسم داشت در برابر تمام صداقتم و دردم

تنهام گذاشت و کلی فحش و تهمت زد🥺🥺🥺🥺🖤💔

من چ کنم دارم دق میکنم

همش میگم اگ نگفتا بودم عشقمو از دست نمیدادم

ازینورم  اتقد بهت بی رحمی کرد و فحشم داد ک سوختم

فقط بدونید براش جونمو گذاشتم

ب نظرتون پشیمون میشه برگرده؟

الان برگرده هم همش به روت میاره اگه درک کن بود که ولت نمیکرد

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون عاشقت نبوده چه بهتر که رفته 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
اگه درک داشت ولت نمی‌کرد برگرده هم ارزشی نداره کسی که بخاطر چیزی که اصلا دست تو نبوده بهت تهمت زده ر ...

۵سال زندگیمو براش دادم

هردو بی نهایت عاشق هم بودیم

ب نظرت ممکنه ک فرصت بخاد با خودش کنار بیاد؟

برگشتم تو نگاش نکن چون لیاقتشو نشون داده فاز عشق و عاشقی هم نگیر که اره عشق یعنی فدای معشوق شدن عشق یعنی فلان بهمان نخیر عزیزم اینا اسمش روابط سمی و تاکسیکه متاسفانه تو جامعه ما عشق درست تعریف نشده فقط هست حسرت و اه و گداز عشق یعنی معشوق شدن یعنی خودمونو جای اون گذاشتن این ادم حساسترین نقطه زندگی تو فقط نمک رو زخمت بوده نمیتونی بهش در اینده تکیه کنی اصلا عاشقت نبوده

برگشتم تو نگاش نکن چون لیاقتشو نشون داده فاز عشق و عاشقی هم نگیر که اره عشق یعنی فدای معشوق شدن عشق ...

ب نظرت بر میگرده و ازم عذرخواهی کنه

اخه شک ندارم کسی براش من نمیشم

۵سال زندگیمو براش دادمهردو بی نهایت عاشق هم بودیمب نظرت ممکنه ک فرصت بخاد با خودش کنار بیاد؟

آخه با خودش کنار بیاد که چی بشه دقیقا؟

که ببینه تو رو میخواد یا نه؟

مگه تو کالایی که دست دوم بشی مثلا؟

اره شاید بیاد شایدم ن شما باز بهتر میشناسیش

۵ساله بیشتر از ۶ساعت طاقت دوریمو نداشت

لصلا همه وجودش بودم

بهم میگفت تو ریشه منی

تو تمام دلیل زندگیمو

شک ندارم ک راست میگفت

ولی اینجا کلی توهین بهم کرد ی بار میگفت تو پاکی ی بار میگفت خرابی

ی بار میگفت برو شاید خودم برگشتم

ی بار میگفت تمام