2777
2789
عنوان

چقدر بده پول نداشتن و نداری

503 بازدید | 25 پست

پدر من فوت شده ندار بود ... بعد فوتش مادرم تونست یه مسکن مهر یه خوابه بگیره خواهر برادراش وضعش‌ون خوبه تنها مادر من ندار بود اصلا تو هیچی مشار کتش نمیدن خواهراش دو تا خواهر داره خیلی با هم صمیمی هستن همه چیو از مادرم مخفی میکنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به پول نداره به معرفت ادما ربط داده که خاله هات متاسفانه بی معرفتن مگه میشه کسیو که از گوشت و پ ...

درسته 

خونه میفروشن دوباره مخرن تنها به مادرم نمیگن هر ماری میکنن با هم انجام میدن مادرم زنگ زد الان ناراحته از این جریان گفتم ولشون کن برن له درک .

خدا رحمت کنه پدرتون رو 

خدا بزرگه عزیزم

یه چی بگم شاید بعدا خواهر زاده منم اینو بگع

منو یکی از خاهرام با هم خوبیم با اونیکی نه دلیلش میدونی چیع؟

خودمون خیلی خیلی دوس داریم باهاش خوب باشیم ولی متاسفانه اخلاقاش خوب نیس شوهرش انواع بی احترامی ها رو بما میکنه و اذیتش میکنه ولی همیشه تقصیرو میندازه گردن ما

تو زندگیش اندازه ده نفر زحمت میکشه و اختیار هزار تومن تو زندگیش نداره 

هر چی راهنماییش میکنیم انگار با این نیستیم و هزار تا حرف و حدیث و پشت سرمون حرف زدن و دروغ گفتن بهمون ک خستمون کرده بخدا دلم نمیخاد رو گوشیم شمارشم بیوفته با اینکه خیلی دوسش دارم و دوس داشتم حداقل خودش باهامون خوب باشه تا بتونیم ارتباطمونو ادامه بدیم

ان شاءالله خدا خودش دستتونو باز می کنه عزیزم غصه نخور

نه غصه نمی‌خورم. مادرم یه مسکن مهر داره داده اجاره دو ساله هم جاش بده هم کوچیکه .الان میگه حوصله جابه جایی ندارم میخوام برم تو خونه خودم گفتم هر جور. دوس داری همون ما و کن 

درسته خونه میفروشن دوباره مخرن تنها به مادرم نمیگن هر ماری میکنن با هم انجام میدن مادرم زنگ زد الان ...

شاید نمیگن که دل مادرت نشکه 

مثلا زنگ بزنه بگه الو سلام من خونمو فروختم ی بزرگتر خریدم 

شاید نمیگن که دل مادرت نشکه مثلا زنگ بزنه بگه الو سلام من خونمو فروختم ی بزرگتر خریدم

نه بابا یکی از خاله هام با پول خودش شاغله یه خونه خرید داد اجاره خاله دیگم در جریان بود چی میشد به مادرم میداد 

حرفایه دیگشونم با همه