2777
2789
عنوان

چقدر بده پول نداشتن و نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 25 پست
ربطی به پول نداره به معرفت ادما ربط داده که خاله هات متاسفانه بی معرفتن مگه میشه کسیو که از گوشت و پ ...

من شوهر کردم برای جهازم مامانم خیلی سختی کشید یکی از خاله هام نگفتن بیا از فروشگاه ما قسطی وسایل بگیر 

معلم هستن هر دو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به پول نداره به معرفت ادما ربط داده که خاله هات متاسفانه بی معرفتن مگه میشه کسیو که از گوشت و پ ...

اصلا ربطی به پولدار و بی پولی نداره 

ذات آدما و معرفتشونه ک تعیین کننده س....من از بچگی خواهرام باهام خوب نبودن و همه چیو ازم مخفی میکردن الانم ک ازدواج کردم همینطورن

اصلا واسم مهم نیستن برن به درک

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

دست رو دل خیلیامون گذاشتی ...ول کن بهش فک نکن دیونه میشی دنیا هیچه هیچ دنیارو کسایی دیدن و بردن که اون بالایی بهشون نگا کرد انگار ازقصد مارو بدنیا اورده که فقط لذت دیگرانو ببینیم منی که دارم این حرفو میزنم نشستم دستمو دراز کنم ولی 12ساله دارم سگ دو میزنم راهی باز کنم پیشرفتی کنم ولی همش در بسته اخه بگو مجبور بودی منو خلق کنی خوشت میاد از اذیت بنده هات و کوچیک شدنشون ...کو اون عدالتت که گفتی ...زندگی راست ترین دروغ دنیاس و به کام اوناس که سوگلی اون بالایی بودن و تمااام

من خواهرم جاریمه وای وای از صد تا غریبه بدتره همه جا حرفمو میزنه حسودی میکنه 

الانم من کلا باهاش قطع ارتباطم

مامانم میخواد از دستش سکته کنه ازبس نفهم و بیشعوره 

تو خانواده شوهر ابرو برامون نزاشته 

من شوهر کردم برای جهازم مامانم خیلی سختی کشید یکی از خاله هام نگفتن بیا از فروشگاه ما قسطی وسایل بگی ...

ببین اونا پول دارن نمیخوان بدن بعدا هم عواقبشو میبینن شما پول نداری باید عزت نفس داشته باشیو توقعی ازشون نداشته باشی  

دست رو دل خیلیامون گذاشتی ...ول کن بهش فک نکن دیونه میشی دنیا هیچه هیچ دنیارو کسایی دیدن و بردن که ا ...

خیلی ناراحتم ... مثلا مادرم خواست یه تغییری بده خونشو اجاره داد.  رفت اجاره نشینی یه خونه بزرگتر اما میگه نمیت‌ونم از خودش سه تومن میزاره رو اجاره ... الان میگه میخوام ب گردم تو خونه م ... 

ببین اونا پول دارن نمیخوان بدن بعدا هم عواقبشو میبینن شما پول نداری باید عزت نفس داشته باشیو توقعی ا ...

بخدا نداریم این همه سال مادرم ازشون هیچی نخواسته هیچییییییییی .اما من بودم وجدانم راضی نبود اگه میتونستم و از دستم برمی‌آمد دریغ نمیکردم

خیلی ناراحتم ... مثلا مادرم خواست یه تغییری بده خونشو اجاره داد. رفت اجاره نشینی یه خونه بزرگتر اما ...

قشنگگگ درکت میکنم من که ارزوهامو به گور میبرم سعی کن بهشون فک نکنی عزیزم دنیا برای ماها فقط ویترین بوده بس