پدر من فوت شده ندار بود ... بعد فوتش مادرم تونست یه مسکن مهر یه خوابه بگیره خواهر برادراش وضعشون خوبه تنها مادر من ندار بود اصلا تو هیچی مشار کتش نمیدن خواهراش دو تا خواهر داره خیلی با هم صمیمی هستن همه چیو از مادرم مخفی میکنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دست رو دل خیلیامون گذاشتی ...ول کن بهش فک نکن دیونه میشی دنیا هیچه هیچ دنیارو کسایی دیدن و بردن که اون بالایی بهشون نگا کرد انگار ازقصد مارو بدنیا اورده که فقط لذت دیگرانو ببینیم منی که دارم این حرفو میزنم نشستم دستمو دراز کنم ولی 12ساله دارم سگ دو میزنم راهی باز کنم پیشرفتی کنم ولی همش در بسته اخه بگو مجبور بودی منو خلق کنی خوشت میاد از اذیت بنده هات و کوچیک شدنشون ...کو اون عدالتت که گفتی ...زندگی راست ترین دروغ دنیاس و به کام اوناس که سوگلی اون بالایی بودن و تمااام
دست رو دل خیلیامون گذاشتی ...ول کن بهش فک نکن دیونه میشی دنیا هیچه هیچ دنیارو کسایی دیدن و بردن که ا ...
خیلی ناراحتم ... مثلا مادرم خواست یه تغییری بده خونشو اجاره داد. رفت اجاره نشینی یه خونه بزرگتر اما میگه نمیتونم از خودش سه تومن میزاره رو اجاره ... الان میگه میخوام ب گردم تو خونه م ...