2777
2789
عنوان

مواد لازم قیمه رو بهم بگین

207 بازدید | 19 پست

من قیمه واسه اولین بار درست کردم کلیم کلیپ دیدم و نکاتو رعایت کردم خوب نشد حس میکنم موادش کم و زیاد بوده یا مشکل از رب بوده چون رب خونگی بود و آب داشت

واسه ۵ نفر چقد پیاز و رب لازمه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلاب، دارچین، زعفران، هل، دنبه، گوشت گوسفندی، قلم هم اگه داری بریز عالی میشه 

آبش هم کم بریز

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

یدونه پیاز رنده کن با گوشتت یا گوساله یاگوسفندی قشنگ 

تفت بده 

وقتی سرخ شدن لپه تو بریز یکم سرخش کن باهمون پباز در حده چند ثانیه بعد ادویه هاتو بزن بعد دوقاشق رب بزن ربم بازم سرخ کن ک رنگش باز بشه 

بعد تا سره گوشتا اب بریز جوش اومد زیرشو ملایم کن با حرارت اروم بپزه 

دوتا هم لیموعمانی سوراخ کن بنداز توش 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من برای هر نفر حدود ۱ونیم ق لپه میریزم

گوشت گوسفند چربتر باشه یا اگه گوساله باسه چندتا تکه دنبه هم میندازم

پیاز و گوشت و زردچوبه رو باهم تفت میدم

یه نیکه چوب دارچین میندازم

لیمو امانی 

رب گوجه رو همون اول با گوشت تفت میدم و آب میریزم

اما اگه برایتعداد بالا باشه رب گوجه رو بعد از نیم پز شدن گوشت جداگونه با روغن تفت میدم و اضافه میکنم

من قیمه هام و همه دوس دارن 

گوشت زیاد قیمه رو خوشمزه میکنه پیازات یکم سبک شد زردچوبه و پودر دارچین بزن گوشتتو اضافه کن من لپه رو همیشه چشمی میریزم مقدار دقیق نمیتونم بگم نمک اضافه کن لپتو بریز و بعد ربو یکم تفت بده گلاب و زعفرون فراوان اضافه کن میتونی چوب دارچینم بریزی و بعد آب اضافه کن بهش اجازه بده قشنگ آبش ب اندازه کشیده شه و جا بیوفته من لیمو نمیندازم توش آخرش ابلیمو میزنم

برای مجلسی شدن قیمه یکساعت آخر پودر هل،گلاب زعفرون .و پودر دارچین حسابی قاطی کن و بریز تو خورشتت بقول سامان گلریز عطرش فضاااای خونه رو پر میکنه  

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

رب باید رب بیرونی باشه. خونگی اصلا رنگ و اون طعم دلخواه رو نمیده ، ربش باید حتما سرخ بشه تا رنگش در بیاد چوب دارچین و لیمو عمانی خیلی توی طعم دهی به خورش مهمه  آلوچه هم کمی بریز 

در اخر که قیمت داره جامیفته سیبزمینی هاتو چیپس کن بعد اضافه کن این کار هم خودش یک نکته هست برای طعم لذیذ خورش قیمه 

من این کارارو تو ۸ سال تجربه شخصی بهش رسیدم کسی برام نگفت 

کو ؟!  کجاست !؟

برای مجلسی شدن قیمه یکساعت آخر پودر هل،گلاب زعفرون .و پودر دارچین حسابی قاطی کن و بریز تو خورشتت بقو ...

هل رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنم  یک بار زدم خیلی طعمش غلیظ بود و برای این خورش خوب نبود بنظرم 

هل توی خورش آلو عالی میشه 

فقط لیمو عمانی و چوب دارچین تمام 

کو ؟!  کجاست !؟

پیاز بزرگ دوتا رنده بزن قشنگ بزار عسلی بشن گوشت هم گوسفندی باشه زعفرون هم بریز آخر کار گلاب هم خوش ع ...

پیازا طلایی بشن کافیه؟ یا قهوه ای شن

این دفعه ۲ تا پیاز متوسط و تا دوتا کوچیک خورد کردم فک کنم زیاد بود ..تو خورش معلوم بود 

هل رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنم یک بار زدم خیلی طعمش غلیظ بود و برای این خورش خوب نبود بنظرم هل توی ...

خب زیاد زدی!!!کم بریز خوب میشه.من برای خودمون درست میکنم هل رو می‌شکنم ازون دونهای توش شیش تا برمیدارم میسابم و با زعفرون و گلاب و دارچین قاطی میکنم خیلی خوب میشه 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

رب باید رب بیرونی باشه. خونگی اصلا رنگ و اون طعم دلخواه رو نمیده ، ربش باید حتما سرخ بشه تا رنگش در ...

مرسی عزیزم 

اره حس میکنم بخاطر رب خوب نشد..دفعه دیگه رب بیرونی میزنم..۲ قاشق کافیه؟ 

پیاز دوتا بزرگ خوبه واسه ۵ نفر