2777
2789

سلام خانوما 

من هر وقت خانواده همسرم همه دور هم جمع میشن خیلی تنها می مونم 

خیلی غصه می خورم 

اونا همه اش در مورد شغل هاشون یا مهاجرت و روش های پول درآوردن بیشتر صحبت می کنن 

من علاقه ای به این صحبت ها ندارم و درموردش اطلاعی هم ندارم 

اونا باهم حرف می زنن و‌ چون میدونن من تو این چیزا هیچ چی نمی دونم جوری رفتار می کنن  انگار من اصلا حضور ندارم اونجا حتی نگاهم هم نمی کنن

تفاوت هامون زیاده و این اذیتم می کنه دوست ندارم خودمو تغییر بدم ولی تو جمعشون اذیت میشم و جمع شدنامون هم کم نیس ماهی یه بار خونه مادرشوهر 

شماها درباره چی حرف می زنین ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی از شغل و سیاست بگیر تا نذری و گرونی و اخلاق ها و.....

بحث های اینا فقط همون دو مورد اوله که گفتین 

شغل و سیاست ۹۰ درصد زمانی که باهمیم صحبتاشون ایناس

بحث های اینا فقط همون دو مورد اوله که گفتین شغل و سیاست ۹۰ درصد زمانی که باهمیم صحبتاشون ایناس

خب چی بگن؟ 

بهتر از اینه در مورد مردم غیبت بکنم

اتفاقا سیاست بهترین بحث است کافیه اخبار ببینی تا بتونی راحت در موردش صحبت بکنی 

الان هم که بحث انتخابات داغ است

بهتر ک در مورد این چیزا حرف نمیزنی،،،،،من وقتی میرم کلا حرف نمی‌زنم مگه مجبور باشم...

چند وقته ازدواج کردی؟ سختت نیس؟ احساس تنهایی نمی کنی؟ می دونی تنهایی سخت نیستا تحقیر میشم چون انگار در حد هم صحبتی شون نیستم 

چند وقته ازدواج کردی؟ سختت نیس؟ احساس تنهایی نمی کنی؟ می دونی تنهایی سخت نیستا تحقیر میشم چون انگار ...

زیاد حرف نمی زنم فقط احوالپرسی و حرف های معمولی روزمره 

شما هم یه کم اطلاعاتتون رو از طریق گوگل بالا ببر که حرفی برای گفتن داشته باشی عزیزم 

زیاد حرف نمی زنم فقط احوالپرسی و حرف های معمولی روزمره شما هم یه کم اطلاعاتتون رو از طریق گوگل بالا ...

خیلی بده که به خاطر اونا مجبورم درباره چیزایی که علاقه ندارم اطلاعات جمع کنم که بتونم حرف بزنم باهاشون 😕 

خیلی بده که به خاطر اونا مجبورم درباره چیزایی که علاقه ندارم اطلاعات جمع کنم که بتونم حرف بزنم باهاش ...

اگر دوست داری تو حمعشون حرف بزنی لازمه که به روز باشی عزیزم 

من شخصا کلا دوست ندارم باهاشون هم صحبت بشم 

چند وقته ازدواج کردی؟ سختت نیس؟ احساس تنهایی نمی کنی؟ می دونی تنهایی سخت نیستا تحقیر میشم چون انگار ...

اتفاقا حرف های اونا پوشالیه،،،،نه اوایل منم شرکت می‌کردم دیدم اینجور دارم خودم رو کم ارزش میکنم البته اینا حرف های خاله زنکی هم میزدن...دیدم دارم خیلی قاطی میشم ...خودمو کنار کشیدم ..نه چرا سخت باشه ؟؟خودمو مشغول میکنم ،،،اصلا هم تحقیر نمیشی عزیزم ...شما چون برونگرایی احتمالا فکر می‌کنی یه چیزی کمه اگه باهاشون صحبت نکنید در حالیکه اینجور نیست