2777
2789
عنوان

یسوالی واقعا ذهنمو درگیر کرده

185 بازدید | 10 پست

یسری از کاربرا که اینجا براحتی فوش میدن و توهین میکنن رو دوست دارن از نزدیک ببینم

واقعا چطورین؟ چه شکلین؟

من ادم گستاخ دیدم اما اینکه براحتی توهین کنه نه

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ادامای ضعیفن که عقدشونو اینجا خالی میکنن

نمیتونن رو در رو همچین حرکتی بزنن..

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

طور خاصی نیستن عزیزم من از نزدیک دیدم ازشون چه بسا عده ایشون ظاهر خوبی هم دارن گاهی ممکنه متوجه نشید ...

من واقعا ندیدم برام عجیبه..

روبرو آدم خود واقعیش نشون نمیده

اره چون میترسن با ینفر مثه خودشون در بیوفتن..

بله یکی همین حالا تاپیک زده بود داشت تو متن تاپیکش میگفت دلقک بازی درنیارین اولی خوبی اینجا اینه هم ...

من خیلی وقتها میگم خوبه که همه خودشونن و جامعه واقعی بقول شما اینجاس ولی باز یسری وقتها دلزده میشم که کاش اصلا برم...