2777
2789

البته دوراز جون همه

دیروز یکی از کاربرا تاپیک زد که باباش فوت کرده و اینم دلتنگ شده واسه باباش و نصفه شب پاشده رفته سر خاک

یه خورده از احساساتش گفت منم گفتم الهی خدا پدرتو رحمت کنه و بقیه پدرا رو حفظ کنه

اومده میگه دلمو شکستی به کسی که پدرش فوت کرده نباید بگی خدا بقیه پدرارو حفظ کنه😮😮😮

من اصلا جوابشو ندادم گفتم بذار تو جهالت و بیشعوری خودش بمونه ولی چقدر ازش بدم اومد

اومدم بگم بری لا دست بابات دیگه چیزی نگفتم

😐خوب شد جمله اخرو نگفتیا وگرنه منم بهت میگفتم بیشعور

بختیاریم🥰  ۱_تاپیک خلاف قوانین ببینم گزارش میدم ۲_ اگه دیدم واقعا نمیشه باهات بحث کرد دیگه ریپلایت نمیکنم  حالا تو هرچقدر میخای ریپلای کن فحش بده..شاید برات جالب باشه ولی از فشاری که بهت میاد من اینجا دارم میخندم😂🫂💖💜 این تجربه من توی رشته ی روانشناسیه💜🌿🦋تو ربات نیستی، نمیتونی همه‌ی کارهایی که دلت میخواد رو یه جا انجام بدی. اگه بخوای یهویی اوضاع همه‌چیز رو درست بکنی، هیچ کدوم از کارهایی رو که میخوای نمیتونی درست و حسابی انجام بدی و در انتها سرخورده میشی، اهمال کاری میکنی و تصور میکنی که برای انجام دادن اون کارها ساخته نشدی و اون‌هایی که انجامشون دادن و میدن چه ویژگی خفن و خاصی دارن که تو نداری؛ پس از انجام دادنشون فرار میکنی. برای هر کاری طوری پیش برو که میدونی تواناییش رو داری، قرار نیست حتما روشی که روی بقیه جواب داده؛ روی تو هم جواب بده.🪷🪷🪷 

سخت نگیر تو شرایط روحی خوبی نبوده

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم حساس میشه 

یکی به من گفت بابات مریض بود 

واسش خوب شد فوت کرد راحت شد 

من هنوزم بعد دو سال قلبم شکسته از حرفش 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

نه خب شاید حال روحیش خوب نبوده 

دست خودش نبوده 

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

خب اونم راس گفته😂😂ن ک حرف تو بد باشه ولی جلوی کسی ک پدر از دست داده نباید اینو بگی اون حساسه تو شرایطش نیستی درک کنی بعدا اینکع میخاستی بگی خودت بری لا دست بابات معلومه دلت از سنگه

حال روحیش‌ خوب نبوده ب دل‌ نگیر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
آدم حساس میشه یکی به من گفت بابات مریض بود واسش خوب شد فوت کرد راحت شد من هنوزم بعد دو سال قلبم شکست ...

خدایی این حرف خوبی نبوده چقدر بیشعور بوده البته ببین یه منظور دیگه داشته ولی بد گفته نباید میگفت