2777
2789
عنوان

پشه آئدس

4093 بازدید | 33 پست

سلام خانما امروز صبح رفتم تو اتاق خواب یه دفعه دیدم ی پشه شکل ائدس رو اینه کمد دیواری نشسته اولش جا خوردم پسرمم تو اتاق خواب بود خیلی ترسیدم رفتم دستمال کاغذی برداشتم بگیرمش شوهرم اومد گفت چیه گفتم نگاه کن این پشه ک تب دنگی میارس گفت ن باباااا و اومد هنرنمایی کرد زد معلوم نی کجا رفت الان خیلی استرسی و نگرانم مخصوصا برا پسرم بنظرتون توی تهران اومده این‌پشه؟؟

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب اسپری حشره کش بزن الان نشستی ابراز نگرانی میکنی فقط؟ مگه سازمان مللی؟

بعدم اصلا توی تهران نیومده

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

پر هست ولی اگه ناقل باشه بیمار میکنه چند روز پیش رو دستم داشت نیش میزد زدم گشتمش😁دافع حشرات بگیر رو قسمتهایی که لخت هست بزن من گرفتم اسپری هست

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
وا خب اسپری حشره کش بزن الان نشستی ابراز نگرانی میکنی فقط؟ مگه سازمان مللی؟بعدم اصلا توی تهران نیومد ...

زدم ک ولی ندیدم کجا رف 

چ ربطی ب سازمان ملل داشت 

ای بابا همین مونده واسه پشه ام استرس بگیرم چیزی که کنترلش دستت نیست و بهش فکر نکن دیگه نمیتونی وسط ت ...

شانس قشنگم تا رفتم تو اتاق چشمم خورد ب این موجود 

زدم ک ولی ندیدم کجا رف چ ربطی ب سازمان ملل داشت

دیگه رفته یه گوشه افتاده مرده 

اخه سازمان ملل اگه دقت کرده باشی هیچ کاری نمیکنه فقط ابراز نگرانی میکنه 😂

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن