2777
2789
عنوان

نشانه های خیانت مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 34 پست
وای عزیز نمی‌خوام نگرانت کنما ولی حسای زنانه دروغ نمیگن یه خورده ای مشکوکه و اینکه یعنی چی این رفتار ...

من انقد حالم بده و تحت فشارم که هر روز دو سه باز خون دملغ میشم . 

انقد شبا اذیتم ک صبح بیدار میشم همه تنم گرفته 

من هیچوقت نزاشتم هیچ دلخوری ای طولانی مدت بمونه ومحااالع یادم نمیاد ک بحثی بوده باشه ک شب ولش کرده باشم و بزارم با غصه ازم بخوابه 

اما اون اصلا مهم نیست براش 

میدونی امشب دستشو گذاشتم رو صورتم گفتم بیا الکی ناژم کن دلم ازوم بگیره بگو قشنگم چرا انقد بیقراری میکنی 

دلم سوخت به خودم خب 💔🥀

گفت ببخشید من حوصله ندارم دسشتو برداشت از رو صورتم 

دیگه خیلی بد بود🥀

حالا مهم نیست منم خدایی دارم 🤣🤣🤣

اما نه من براش کم نداشتم بخدا کم نذاشتم 

من انقد حالم بده و تحت فشارم که هر روز دو سه باز خون دملغ میشم . انقد شبا اذیتم ک صبح بیدار میشم همه ...

ای وای من قلبم ب درد اومد 

چرا اینجوری می‌کنه خدایا 

چرا سرد شده انقد 

چند وقته اینجوریه ؟؟

بچه دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای من قلبم ب درد اومد چرا اینجوری می‌کنه خدایا چرا سرد شده انقد چند وقته اینجوریه ؟؟بچه دارین؟

ببخشید مه بون من اگ اذیتت کزدم 🙏🏻😢

منم نمیدونم چشه 

باهاشم حرف میزنم داددعوا میکنه ک مگ چمونه مگ چیشده دنیال دعوایی همش ول کن انقد بحث نکن بزاز دو دیقه ازوم باشیم 

نمیدوتم چنوقته ، فقط حدودا یادم میاد ده تا پریود شدم ک برای حتی یدونش یدونه قرص ب دست من نداد . اصن نگامم نکرد (من وقتی پزیود میشم در حدی حالم بد میشه ک از حال میرم، یبارش بیهوش شدم بخدا ، بابام اومد بردم دکتر بعدشم اقا حتی نکرد ی زنگ بزنه دکتره (ک دوستش بود اون دکتره) بپرسه خی اوضاع در چ حاله ، فقط پرسید پول بیمارستان و اینارو بابات داد یا خودت و پولو داد بدم بابام ، همممییییییینننننن حتی نگفت تو چندساعت بیهوش بودییی) 

من خیلییی حرف زدم باهاش خیلیییییی صبر کردم شاید درست شه گفتم فشار همزمان کار و درسه گفتم خسته است 

ولی دیگ منم نمیکشم . 

ندارم نینی . من خودم بچه ام 

ببخشید مه بون من اگ اذیتت کزدم 🙏🏻😢منم نمیدونم چشه باهاشم حرف میزنم داددعوا میکنه ک مگ چمونه مگ چی ...

نگو عزیز این چ حرفیه

چند سالته شما ؟چن وقته ازدواج کردین؟

آخه خب نمیشه ک اینجوری بمونی مگه مسخره ای شما ؟

میخوای یه مدت شما هم سرد برخورد کن ببین چ واکنشی میده 

بعد مفصل بشین باهاش حرف بزن 

بگو تکلیفمچ روشن کن عزیزه من یعنی چی بین زمین و هوا نگهم داشتی 

نه محبتی می‌کنی نه توجهی 

واقعا نمیدونم چی بگم 

کاشکی با یه بزرگ تری صحبت میکردی ک میانجی گری کنه لینتون🥺

چقدر ناراحت شدم اسی 😢

دعا میکنم اشتباه حدس زده باشی و چیزی نباشه ولی معمولا شک های اینجوری بیراه نیستن 

چون کشیدم درک میکنم چه حالی داری متاسفانه برای خودم که همه این حالتای شک برانگیزش ناشی از خیانتش بود 

آن لحظه که می اندیشم اینجا آخر راه است..‌.                      همان لحظه که گویی تهی از همه ام و همه بیگانه با من....           درست همان لحظه خدا پیدایش می شود🌱

بنظر من نزار کسی از خانواده ها متوجه بشن 

کامل فکراتو بکن اگه واقعا شرایطشو داری جدا بشی بدون اینکه ذره ای بروز بدی بهش شک داری زیر نظر بگیرش و چیزی بود برو 

ولی اگه به هر دلیلی نمیتونی جداشی یا نمیتونی ازش دل بکنی به هیچ عنوان نه به روش بیار نه به کسی بگو نه زوم کن رو کاراش فقط رهاش کن بچسب به خودت و خوب کردن حالت 

آن لحظه که می اندیشم اینجا آخر راه است..‌.                      همان لحظه که گویی تهی از همه ام و همه بیگانه با من....           درست همان لحظه خدا پیدایش می شود🌱
نگو عزیز این چ حرفیهچند سالته شما ؟چن وقته ازدواج کردین؟آخه خب نمیشه ک اینجوری بمونی مگه مسخره ای شم ...

یمدت سردی میکنم اصن نمیفهمههه 

اصن متوجه نیست 

ما دوست بودیم چنسال ، یسالو نیمه تو خونه خودمونیم 

من ۲۳ سالمه . 

هزاار باز حرف زدم باهاش فقط پیچونده داد و دعپا کرده ک تو دنبال دعوایی

خیلیییی بهترین حالتش این بوده ک گفته من احمق میشم باهات بدزفتاری میکنم قول میدم درست شم 

همیییین و فردا بدتر کرده 

حیف بود زندگیمون خرابش داره میکنه 

بنظر من نزار کسی از خانواده ها متوجه بشن کامل فکراتو بکن اگه واقعا شرایطشو داری جدا بشی بدون اینکه ذ ...

از دست خودم دارم دیولنه میشم خواهر 

یروز میام میگم دییییگه فردا میرم درخپاست طباق میدم 

بعد یکم ک میگذره میره بیرون فک میکنم چقد دوسش داشتم چقد برام عزیز بوده چقققد سخت بهم رسیدیم  و چقد برا اجر ب اجر این زندگی تلاش کردیم چقد تلاش کردم چقد عمرمو گذاشتم چقد بدون اون یادم نمیاد چکار میکردم و اینا میگم اشکال نداره صبر کن شاید بشه درستش کرد شاید بهتر شه شاید س راهیی باشه 😖

ولی دوسم ندارم ک با این وضع سازش کنم از ی طرف . 

مگ من چقد عمر میکنم ک همینم این اقا با بچه بازیاش خراب کنه ؟ مگ چقد توان دارم ک انقد چیزای بد تحمل کنم ؟ 

چقدر ناراحت شدم اسی 😢دعا میکنم اشتباه حدس زده باشی و چیزی نباشه ولی معمولا شک های اینجوری بیراه نیس ...

ببخشید ک باعث ناراحتیتون شدم خانم هزیز😢🙏🏻

متاسفم ک تجربه اش کردین 

از دست خودم دارم دیولنه میشم خواهر یروز میام میگم دییییگه فردا میرم درخپاست طباق میدم بعد یکم ک میگذ ...

حق داری عزیزم طلاق اصلا آسون نیست

ولی شما هنوز مطمئن نیستی خیانتی درکار هست یا نه شاید اشتباه حدس زده باشی 

گرچه که ادامه دادن زندگی با این توصیفاتی که کردی هم سوای از خیانت به اندازه کافی سخت هست

کسی که میتونه تکلیفت رو روشن بکنه فقط خودتی نه شوهرت

بشین کامل فکراتو بکن اگه خیانتی درکار نباشه و نتونی یا نخواد تغییر کنه تصمیمت چیه؟ اگه خیانت بکنه چی؟ بعد اینکه کامل شرایطتت رو سنجیدی میتونی کاری که درسته رو انجام بدی طلاق آخرین گزینه ای هست که باید بهش فکر کنی گاهی حتی خیانت رو هم میشه بخشید و فرصت داد نباید سریع به طلاق فکر کنی

شخصا طلاق رو فقط در جایی درست میبینم که نا امیدی محض نسبت به تغییر زندگی بوجود بیاد یعنی بدونی تمام توانت رو بکار گرفتی تا حدی که تونستی صبوری کردی و‌ خودتو اصلاح کردی ولی طرفت هنوزم نمیتونه آدم مناسبی باشه وقتی دیگه امیدی باقی نمونه طلاق تنها راهه 

متم همین حس رو دارم خیلی دوست دارم خیانت ببینم

چون از زندگی تون راضی نیستین ولی شهامت جدا شدن رو ندارین و تردید دارین طلاق درسته یا نه

فکر میکنین خیانتش دلایل کافی بهتون میده که ترکش کنید و دیگه تو دو راهی موندن و رفتن نباشین 

درحالی که کاملا اشتباه میکنید حتی اگه خیانت هم بکنه کماکان تو این دو راهی باقی میمونید حتی اگه وابسته هستین و فکر میکنید که با خیانت به سرعت نور متنفر میشید هم باید بگم اصلا اینجوری نیست

نتیجتا اگه همچنان همین جوری بمونید ، خیانت هم بکنه فقط فشار روانی بیشتری بهتون وارد میشه و زندگی تون بشدت سخت تر میشه همین 

حق داری عزیزم طلاق اصلا آسون نیستولی شما هنوز مطمئن نیستی خیانتی درکار هست یا نه شاید اشتباه حدس زده ...

ممنون از حرفای قشنگتون 

خیلییی مفید و کمک کننده بود🌹🌱

اسکیرین گرفتم