سلام عزیزم
خوشومدی
۱-طولانی مدت ادمو بیخیر یمزاره در حد هفت هشت ساعت
۲-تماااام شروع ازتباط ها (از ازتباطات خصوصی بگیر تاااا تلفن و پیامک در طول روژ و یاداوزی مناسبتا و بزتلنه ها و کارا ) با خودمه اضلا تا حرفی نزنم انگار نیستم
۳-مثل غریبه ها حالمو میپرسه و باهام رفتار میکنه ، مثلا میاپ میگه سلام خوبی چخبر امرژو چکار کردی ؟ منم میگم میگم میگممممم با ذوق بعد میبینم اصلا نیست و نمیشنوه فقط طبق عادت یچیزی گفته و رفته
۴-شبا تا دیروقت نمیاد و نیست و اصبنم خبر نمیده ک میخاد تا چهار صبح نباشه ، وقتیم بهش میگم میگه اععع ول کن خب حال نداشتم حالم خوب نیود😑
۵- سرد شده خیلیییی سرد در حد صفر نه در حد صفر . کاااملا صفر ، صفر مطلق درحالسکه اینطوری نیود اصلا
۶-اصن هیچی یادش نیست از حرفایی ک میزنم بهش ، هیییچی در حدی ک میگم خیلیی حالم بده اومدمی مسگن بگیر میگ باشه میاد میگ کی گفتی ، اونروز اومده بود اووکلدو گرفته بود دستش گفتم این چیه خریدی گفت خودت گفتی بعد یهو هول شد گفت نه بیخشید دستفروشه اصرار کرد 😑 دستفروش اووکادو میفروشه تو بشته بندی شیک؟
۷-کلاساشو میپسچونه نمیره ، سرکار نمیره زندگی روداره میده ب فنا
۸-وقتس بخثی بین مون پیش میاد اصصصصلا براش مهم نیست چس میشه ، هزچیم من گریه کنم زاری کنم خودموق در دیوار بکوبم جلو روش فقط ریلکس میگ بس کن دیگه حوصلتو ندارم . کلا مهم نیست براش ، چون انگار نیستم. ه