2777
2789
عنوان

نشانه های خیانت مرد

2065 بازدید | 34 پست

سلام خانما شبتون بخیر. 

پیش نوشت: من خودم تو این تایپکا واااقعا حالم بد میشه اگ اذیت میشید نخونید بقیه شو . 

میگم دور از جون همه تون ، نشانه های خیانت همسر چیه؟ 

زندگی من خیلی عجیب بهم ریخته و از همه ایعاد داغونه نمیدونم . بخدا با تمام اعتماد و عشقی ک بهش دارم شک کردم . میدونم ازش خیلیییی بعیدع میدونم اینجوزی نیست میدونم اصلا همچین اپمی نیست اما یخدا کارایی میکنه ک دیگهههه کم اوردم . 

گوشیش و اینا هیچ خبری نیست توش . 

ولی رفتاراش ، رفتاراش اصصصصلا نزمال نیست 

چرا من اینقدر احمقم

دلم میخواد همسرم بهم خیانت کنه

و زندگیم تموم شه😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ثودک چ خوب ک اومدی اینجا اینو نگو چرا میخای تموم شه زندگیت؟

نمیتونم ادامه بدم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
[QUOTE=345258665]مریضم😔[/QUOTEبدم میادازهرچی مرده دیگه

همسرم خیلی مرد خوبیه

اصلا ذره ای منو اذیت نمیکنه

پ خداتوخیلی شکر کن قدرشوبدون مرد خوب دیگه کم یاب شده

😔

رفتارش چطوره؟

سلام عزیزم 

خوشومدی 

۱-طولانی مدت ادمو بیخیر یمزاره در حد هفت هشت ساعت 

۲-تماااام شروع ازتباط ها (از ازتباطات خصوصی بگیر تاااا تلفن و پیامک در طول روژ و یاداوزی مناسبتا و بزتلنه ها و کارا )  با خودمه اضلا تا حرفی نزنم انگار نیستم 

۳-مثل غریبه ها حالمو میپرسه و باهام رفتار میکنه ، مثلا میاپ میگه سلام خوبی چخبر امرژو چکار کردی ؟ منم میگم میگم میگممممم با ذوق بعد میبینم اصلا نیست و نمیشنوه فقط طبق عادت یچیزی گفته و رفته 

۴-شبا تا دیروقت نمیاد و نیست و اصبنم خبر نمیده ک میخاد تا چهار صبح نباشه ، وقتیم بهش میگم میگه اععع ول کن خب حال نداشتم حالم خوب نیود😑

۵- سرد شده خیلیییی سرد در حد صفر نه در حد صفر . کاااملا صفر ، صفر مطلق درحالسکه اینطوری نیود اصلا 

۶-اصن هیچی یادش نیست از حرفایی ک میزنم بهش ، هیییچی در حدی ک میگم خیلیی حالم بده اومدمی مسگن بگیر‌ میگ باشه میاد میگ کی گفتی ، اونروز اومده بود اووکلدو گرفته بود دستش گفتم این چیه خریدی گفت خودت گفتی بعد یهو هول شد گفت نه بیخشید دستفروشه اصرار کرد 😑 دستفروش اووکادو میفروشه تو بشته بندی شیک؟ 

۷-کلاساشو میپسچونه نمیره ، سرکار نمیره زندگی روداره میده ب فنا

۸-وقتس بخثی بین مون پیش میاد اصصصصلا براش مهم نیست چس میشه ، هزچیم من گریه کنم زاری کنم خودموق در دیوار بکوبم جلو روش فقط ریلکس میگ بس کن دیگه حوصلتو ندارم . کلا مهم نیست براش ، چون انگار نیستم. ه

سلام عزیزم خوشومدی ۱-طولانی مدت ادمو بیخیر یمزاره در حد هفت هشت ساعت ۲-تماااام شروع ازتباط ها (از از ...

وای 

عزیز نمی‌خوام نگرانت کنما 

ولی حسای زنانه دروغ نمیگن یه خورده ای مشکوکه 

و اینکه یعنی چی این رفتارها حتما حتما باهاش صحبت کن بگو دردت چیه چرا اینجوری می‌کنی 

آخرین بار ک بحث داشتیم از دلش در اومده ؟

چیزی نمونده تو دلش؟

چه مدته اینجوری شده؟