2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روانپزشک درمانشه 

منم شب ک میشد فکر و خیالا باعث پانیکم میشدن کم کم دیگه شدید شد و روزا هم میشدم تا رفتم روانپزشک قرص داد دیگه پانیک نمیشم 

فکر و خیال میاد ولی میتونم کنترل‌شده کنم میتونم حواسمو پرت کنم و به پانیک منتهی نشه

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

ببخشید میشه بگی چجوریه؟توروخدا ببخشیدا اگر دوست نداری نگو

نه عزیزم میگم بهت🤍

ببین احساس ترس شدید از مرگ و گناه

درد کتف و قفسه سینه،تپش قلب،لرزش بدن،گیجی،افت فشار و..... اینا تو حالت خیلی شدید اتفاق میفته

تو حالت نرمالش همون ترس از مرگ که خودش واقعاااا بده خیلییی 

مرگ نه چون یه بار حمله قلبی داشتم

عزیزم ان شاالله همیشه سلامت باشی🙏🏻🌼

ولی یکی از علاعم شایع پانیک همون ترس از مرگه و احساس حمله قلبی اما فقط یه حسه و واقعی نیست

نه عزیزم میگم بهت🤍ببین احساس ترس شدید از مرگ و گناهدرد کتف و قفسه سینه،تپش قلب،لرزش بدن،گیجی،افت فش ...

خب همه از مرگ میترسن که کلا اشتباهه اول اینکه الان زنده ای و باید زندگی کنی و دوم اینکه کلا بهش فکر نکنی من الان نه قبرستون میرم شاید۱۷ساله نرفتم نه بهش فکر میکنم هر کسی ام از مردن و مرگ و... حرف میزنه میگم جلو من نگید خوشم نمیاد چون انرژیش منفیه 

خب همه از مرگ میترسن که کلا اشتباهه اول اینکه الان زنده ای و باید زندگی کنی و دوم اینکه کلا بهش فکر ...

خب عزیزم این حس تو بچه های پانیک یه حس کاملا ناخوداگاه هست و دست خود طرف نیست

من تا قبل از پانیک نمیترسیدم اما الان حسم دست خودم نیست و نمیتونم کنترلش کنم مگر با دارو و تلاش و توکل برخدا .....

به خاطر همین هست که میگن جلوی بچه های پانیک به هیچ وجه از مرگ و مرده حرف زده نشه 

خب عزیزم این حس تو بچه های پانیک یه حس کاملا ناخوداگاه هست و دست خود طرف نیستمن تا قبل از پانیک نمیت ...

منم همینو گفتم دگ ادم خودش به خودش کمک کنه به چیزای خوب فکر کنه،خود من اگر بخوام برم تو بهر همین مرگ اذیت میشم بخاطر همین نه فکرشو میکنم نه اجازه میدم اطرافیانم ازش حرف بزنن