2777
2789

آهنگ م بزاری باهاش کار کنی بدت میاد ؟

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطور بودم حتی بدتر 

ازدواج کردم فهمیدم که  بعد ازدواج  کلفتیه کلا 😄

بلد نباشی می مونی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آهنگ م بزاری باهاش کار کنی بدت میاد ؟

اره کلا خوشم نمیاد    بعضی وقتا عشقم میکشه چند ساعت یه جارو تمیزمیکنم  اگه یهو وسط کار حسش بپره  همونجوری نیمه میمونه دیگه ول میکنم🥲☹️

منم اینطور بودم حتی بدتر ازدواج کردم فهمیدم که بعد ازدواج کلفتیه کلا 😄بلد نباشی می مونی

بلدم یه چیزایی ولی خوشم نمیاد. دستمنمیره رو یهکاری☹️😂 

انگار تمام انرژیمو میگیره 

مثلا مامانم خونه تکونی میکنه  دلم میسوزه خیلی حس بدی دارم که تنهایی کار میکنه ولی نمیتونم کاری کنم

نیازی نیست علاقمند بشی بهشون. ولی لازمه مهارت کافی داشته باشی وگرنه زندگی سخت میشه خصوصا بعد از ازدو ...

چیکار کنم  وقتی کار رو شروع میکنم حس گریه میاد سراغم 

نمیدونم چمه 

قبلا مهمون میومد کمک میکردم  لاقل الان دیگه بد ترم شدم 😑

الان چجوری انجام میدی؟

دیگه باید انجام بدم .  چون خونه به هم ریخته ظرفای مونده 

لحاف تشکی که بوی عرق گرفته  . راه پله هایی که پر خاک و ....شده .

پنجره هایی که بارون زده  و .....

یخچالی که به هم ریخته شده و ....

لباسایی که مونده و چرک شده 

گرد و خاک وسایل  و .....‌ 

کی میخواد بیاد تمیز کنه ؟ جمع و جور کنه هرروز ؟‌

:(

خودم‌مجبورم اینکارو بکنم .

بشور بساب و تمیز کردن و‌...

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چیکار کنم وقتی کار رو شروع میکنم حس گریه میاد سراغم نمیدونم چمه قبلا مهمون میومد کمک میکردم لاقل ا ...

بیماریی نداری؟ یه چکاپ بده. 

من ویدیوهای تمیز کردن خونه رو توی یوتیوب نگاه می کنم انگیزه بگیرم.

ترنج

بیماریی نداری؟ یه چکاپ بده. من ویدیوهای تمیز کردن خونه رو توی یوتیوب نگاه می کنم انگیزه بگیرم.

چکاپ چی بدم؟  منظورم چه ازمایشی؟ 

قبلا کم خونی داشتم و کلسترول بالا  برای 3 سال پیشه البته مانع میشه یعنی؟ 

پس منم میبینم بلکه فرجی شه😂😍

چکاپ چی بدم؟ منظورم چه ازمایشی؟ قبلا کم خونی داشتم و کلسترول بالا برای 3 سال پیشه البته مانع میشه ...

اگه کلا بی حوصله ای یه آزمایش بده. ولی اگه فقط حوصله کار خونه نداری شاید بد نباشه اون ویدیوها رو ببینی. 

ترنج