دوستان من یه پسر دو سال و نیم دارم ،خیلی حرف گوش کنه ،خیلی مودبه ، منطقیه فقط یه عادت بد داره که مو میکشه یا گاز میگیره ،یکجوری میاد پست تو موهام میکنه از ته دل میکشه ،من خیلی تحمل کردم ولی واقعا سردرد میشدم ،تا حالا ۷ بار کتکش زدم سر همین مو کشیدن و گاز گرفتن ، نه که پاشم به جونش بیفتم ! فقط یه سیلی محکم زدم از حرصم که جای انگشت هام میمونه !!! خواهش میکنم یک راه حل جلو پام بزارید من اصلا دلم نمیخاد بچه به این کوچیکی اینطوری رفتار کنم ،
اینم بگم حس میکنم پسرم از باباش یاد گرفته چون هزار بار جلو بچه من کتک زده و اینم بگم من خیلی وقتا برای صبرم زیاد بشه پرانول ۱۰ میخورم چون خیلی عصبی هستم اختلاف زیاد داریم با همسرم .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مثلا بگو این کارتن مورد علاقه ت نیست؟یا چه می دونم واسش خوراکی مورد علاقه ش بخر بگو این کار و نکنی بهت خوراکی میدم یا نه خوراکی مورد علاقه شو بذار واسه این مواقع بهش بده سریع ها جوری که زود یادش بره
یا بگو اگه این کار و نکنی باهات نقاشی میکنم...خلاصه خلاق باش
تا دیدی میخواد بیاد سمتت حواسشون پرت کن با بازی و این چیزا اگر هم حالا بعضی وقتا اینکارو کرد قبل اینکه دست روش بلند کنی سریع ازش دور شو و چند قدم عقب برو ، خودتو سرگرم کن
پرانول واسه تپش قلبه واسه اعصاب باید قرص دیگه ای بخوری