2777
2789

اینا عکس بی بی چک هایی که تو مدت دوسال کلی ذوق کردم از هاله دار شدن شون و دیوار آرزوهایی که آوار شد روی سرم از فهمیدن کاذب بودن شون

اما نگه داشته بودم به یادگار...

ولی چند روز پیش بالاخره انداختمشون و از غصه یادآوری اونها راحت شدم

دیگه هیچ وقت بی بی چک نمیزنم🥺

اما خداکنه حسرت دیدن بی بی چک مثبت به دلم نمونه😔💔

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالا حالت بد بشه ببرنت بیمارستان بگن خانوم چیزی نیست شما بارداری😀

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

آخ منم اینجوری بودم اما الان منو ببین دوهفته دیگه نی نی بغلمه🥺♥️هر چیزی به وقتش قشنگه عزیزم 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

عزیزم تو خونت بتا بوده دیگه نباید اطمینان میکردی کلا به بی بی چک..من دوسال سر دختراولم همیشه منفی بود یبار هاله داد که حامله بودم

سر دختردومم یکسال منفی بود تا هاله داد فهمیدم باردارم

هیییی.منی ک دوتا بی بی چک مثبت دیدم ولیییی نموندن برام...کلی ذوقشونو کردم ولی ...

چ بگم میسپرم ب خودش..

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید