2777
2789
عنوان

با دوستی که همش میپیچونه چیکار کنم

229 بازدید | 11 پست

من کلا یدونه رفیق دارم از زمان مدرسه ۸ سالی هست که باهم دوستیم. من خودم زیاد اهل بیرون رفتن نیستم نهایت دو هفته یکبار بعد هروقت به این دوستم میگم بیا بریم بیرون همیشه بهونه میاره بعضی اوقات اصرار میکنم دیگه میاد باهام ولی اکثرا نمیاد حتی خونمم خیلی کم میاد بنظرتون خوش نمیگذره بهش ک همیشه میپیچونه درسته؟

ولی توی اینستا همش پست می‌فرسته تو بهترین رفیق منی و فلان و اینا

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفیق دارم ۱۵ساله با هم هستیم اصلا همدیگه رو تو هیچ پیام رسانی دنبال نمی‌کنیم. هر کجا هم بگه نمی‌رم.خیلی هم رابطمون خوبه

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

من ب زبون بهت میگم عشقم دوست دارم اما با غمت ناراحتم نمیشم پس این فقط حرف و باد هوا زوری دوستتو نگه ...

منم همین تو فکرمه رفیقی ک به دردم نخوره میخوام چیکار فقط وقتی خودش کار داره میاد سمتم 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ی دوست داشتم این مدلی ،همیشه میگفت تو بهترینی و اینا،ولی وقتی ازش درخواستی داشتم یا وقتش پر بود یا شرایطشو نداشت و ققط بهونه میاورد،اخر سرم شاکی شد ک چرا انقدر رابطمون سرد شده.منم شمارشو پاک کردم ،البته خودش پیام میده ولی دیگه برام مهم نیست.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

ی دوست داشتم این مدلی ،همیشه میگفت تو بهترینی و اینا،ولی وقتی ازش درخواستی داشتم یا وقتش پر بود یا ش ...

دقیقا اینم همینه برای همه چی وقت داره الا من بعد تازه بهونه هاش انقدر خنده دارن مثلا اون سری بهش گفتم جمعه بریم پارک گفت امتحان دارم درحالی ک امتحانش یکشنبه بود و من میدونم عادتشو ک فقط شب امتحان میخونه بعد هفته بعدش گفتم گفت پریودم درد دارم خودش دوروز بعد سوتی داد معلوم نیس پریودم یا ن دو قطره خون اومد دیگه نیومد فقط میخواد منو بپیچونه

دقیقا اینم همینه برای همه چی وقت داره الا من بعد تازه بهونه هاش انقدر خنده دارن مثلا اون سری بهش گفت ...

دقیقااااااااا دوست قبلی منم همین بود.

یا اینکه انتظار داشت ما همه چیمونو بهش بگیم ولی به خودش ک میرسید میگفت حالا باشه بعدا میگم یا اینکه میگفت من خیلی درون گرام راحت نمیتونم به زبون بیارم.🫤😒هرچی میشد میچسبوندش به درون گرایی،عنشو دراورده بود.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

خانواده‌ش سختگیر نیستن؟

ن خیلی

یبار با هم کلاسیش رفته بود تئاتر  ۲ شب برگشت