2777
2789

•سلام بچه ها•💙☁

•امیدوارم حال دلتون خوب باشه💌•

•من تصمیم گرفتم به عشق امام حسین برا حاجت روایی چهل نفر چله زیارت عاشورای چهل شهید بگیرم🙃🧡•

واضح تر بخوام صحبت کنم

میخوام هرروز به نیت حاجت روایی یکی از افرادی که کامنت گذاشته زیارت عاشورا بخونم و ثواب زیارت عاشورارو هدیه کنم به یک شهید بزرگوار🧚🏻‍♀💕

مثلا امروز به نیت حاجت روایی مریم زیارت عاشورا میخونم وثواب زیارت عاشورارو هدیه میکنم به امام حسین فردا به نیت حاجت روایی فاطمه میخونم ثوابشوهدیه میکنم به حضرت عباس و و و...

پس چهل نفر اگه دوست داشتن اسمشونو بگن

تا اسمشون به لیست چله اضافه شه

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

فقط بچه ها اگه شد یک بار زیارت عاشوراروبخونید 

یا حداقل به امام حسین ۷۲شهید کربلا سلام کنید

دیگه به خودتون بستگی داره کدومو انتخاب کنید💖

ومهم تر از همه امیدوارم به حق مظلومیت امام حسین۷۲شهید کربلا قبل تموم شدن چله حاجت رواشین

اگر شد منم دعاکنید واز امام حسین بخواین که پیش خدا ضامنم شه امسال باسعیدم ازدواج کنم ومشکلاتی که نمیزاره بهم برسیم ازبین برن:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها میشه برای سلامتیم ۳ تاحمدبخونید🥺هرکس میخونه لایک کنه پستمو ♥️

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

سلام عزیزم انشاالله حاجت روابشی خواهش میکنم برای منم دعا کن مجعزه بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سرزندگیم برم پیش دخترم دلتنگ دخترمم برای سلامتی موفقیت دخترم دعا کن یک سال دخترمو ندیدم الانم چندماه حتی صداشم نشنیدم

خدایا توروخدا کمکم کن 
فقط بچه ها اگه شد یک بار زیارت عاشوراروبخونید یا حداقل به امام حسین ۷۲شهید کربلا سلام کنیددیگه به خو ...

سلام عزیزم

من دوبار بارداری ناموفق داشتم

الان باردارم ۸ هفته

میشه برام دعا کنی؟

دعاکن اینبار بچم سلامت بیاد بغلم انشالله خادم اهل بیت بشه

اسمم نازنین

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

التماس دعا

زینب برای شفای کاملم و ازدواج خوب و به زودی ام🙏🏻🙏🏻

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨