2777
2789

سلام، قدم 170هه پوستم سبزس ی مظلومیتی خاصی توی چهرمه ک دست خودم نیست بیست سالمه اما قیافم جوریه ک بزرگ تر نشون میده رابطمون لانگ دیستنس (مجازی) بود نه دعوا میکردیم نه سرد بودیم من دانشجو کاردانی دانشگاه ازادم اهل خیانتو اینا نبودم همه شماره هامو داشت هیچی ازش مخفی نمیکردم بدون اینکه بخواد رمز همه اکانت های برنامه های مختلفو حتی بازی هامو بهش دادم خلاصه چن روز بعد سالگرد اشناییمون گفت ک درمورد من با باباش گفته ک چون من اهل تسنن هستم مشکلاتی پیش میاد ممکنه اطرافیانش چیزایی بگن ک ناراحت بشم منم گفتم من مشکلی با حرف مردم ندارم بعد گفته ک من وضع مالیم بده باید تو شهرشون ی خونه بگیرم و.. بعدش گفت ک باید جدا بشیم چون تو افسرده ای منم نمیتونم حالتو خوب کنم ناامیدی و...  به همین راحتی رفت 😅 الان نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید

دخترا الکی درخواست ندید قبول نمیکنم🥴🤡🦴🙈🥌🎠

بزرگ تر شو تجربه کسب کن کار کن یه دختر خوب بگیر

اون دختر اصلا کار بدی نکرده نکه فکر کنی دختر دارم پشتشو میگیرم نه 

وضعیت مالی خیلی مهمه مذهب خیلی مهمه اینا رو نمیشه نادیده گرفت 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای رابطه های جدی سنتون خیلی کمه 

ازدواج زیر ۲۵ اشتباه محضه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
خنده آخرت برا چیه؟میخواستم باهات همدردی کنم خندتو دیدم فکر کردم شادی بیخیال شدم

این نشونه ناراختیه

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

عزیزم رابطه لانگ دیتنس وقت تلف کردنه. تو باید تو رفتار آدم بفهمی چیه و کیه. نه پشت گوشی و چهار تا حرف عاشقانه.خیلی راحت من بهم چند بار خیانت شد و راحت رها شدم چون کسی اون موقع نبود بهم بگه و تو خونه زندانی بودم و اجازه نداشتم از خونه برم بیرون و با ملت ارتباط بگیرم. ولی تو چجوری اعصاب و روانت رو با کسب که تاحالا یه بار از نزدیک ندیدی و رفتارشو ندیدی به فنا بدی. 

این به کنار همه بهونه هاش هم خنده داره. آخه کدوم پسری می‌ره در مورد یه دختر که ندیده می‌ره به خانوادش میگه اونم اهل سنت. بعدشم اهل سنت و اینا بهونه است و اصن برا خونوادش و خودش زیاد دین مهم نیست. قربونت برم من خوبتو می‌خوام