حرفی ندارم. چرا چرا دارم😂😂😂خب بینمکم خودتونین من همون طور که درج کردم متخصص طوطیسانان هستم هر سوالی داشتین درخدمتون هستم وحس شیشمم درخاست قبول نمیکنم شرمنده فندوق خانم ونیکو خان هم عروس هلندیای کیوتمه 🥲🤌💗 خب تا اینجا اومدی سیر نشدی از فضولی ها😂🙄 بیا تو دم در بده🥰👣 در تاریخ 1تیر 402نیکو خان بجمعمون اضافه شد و من داماد دار شدم منتظرم یروزی تاریخ نوه دار شدنمم اضافه کنم🥲🥲😍😍😍🧿🧿🧿🧿❤️🔥❤️🔥❤️🔥🤲🤲🤲انگار همین دیروز بود که. از فرط تنهایی فندوق و گرفتم وشد نور چشم همه🥲🥲🧿🧿4آبان 401زندگیم رنگ گرفت وبا نیکو رنگین تر شدددد فندق همش 2ماهش بود والان خانومی شده🥺🥺🥰🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو دردونه ی قلب💖 منی نه زیادی نه کمی 🎀 نور چشمای منی🥺 تو فقط مال منی 🌸رفتی تو دلم تا ابد 🔗مگه یه آدم چقد میتونه کامل باشه 😞چشات خوشکلن چقد🩷🫂دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه ... 💘https://abzarek.ir/service-p/msg/2300471🎀
"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛
تو دردونه ی قلب💖 منی نه زیادی نه کمی 🎀 نور چشمای منی🥺 تو فقط مال منی 🌸رفتی تو دلم تا ابد 🔗مگه یه آدم چقد میتونه کامل باشه 😞چشات خوشکلن چقد🩷🫂دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه ... 💘https://abzarek.ir/service-p/msg/2300471🎀
اگه مقدار موادت نسبت به قابلمه زیاد باشه خوب نمیپزه و وسطش خام میمونه
میدونی اون لایه مایع کیک که میریزی نباید زیاد بیاد بالا
البته من رو گاز میپزم دیگه فر رو نمیدونم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
حرفی ندارم. چرا چرا دارم😂😂😂خب بینمکم خودتونین من همون طور که درج کردم متخصص طوطیسانان هستم هر سوالی داشتین درخدمتون هستم وحس شیشمم درخاست قبول نمیکنم شرمنده فندوق خانم ونیکو خان هم عروس هلندیای کیوتمه 🥲🤌💗 خب تا اینجا اومدی سیر نشدی از فضولی ها😂🙄 بیا تو دم در بده🥰👣 در تاریخ 1تیر 402نیکو خان بجمعمون اضافه شد و من داماد دار شدم منتظرم یروزی تاریخ نوه دار شدنمم اضافه کنم🥲🥲😍😍😍🧿🧿🧿🧿❤️🔥❤️🔥❤️🔥🤲🤲🤲انگار همین دیروز بود که. از فرط تنهایی فندوق و گرفتم وشد نور چشم همه🥲🥲🧿🧿4آبان 401زندگیم رنگ گرفت وبا نیکو رنگین تر شدددد فندق همش 2ماهش بود والان خانومی شده🥺🥺🥰🥰
درش دمکنی بذار.بذار رو شعله پخش کن اندازه شعله ای که برنج دم میکنی.حدود یک ساعت.نیم ساعت اول اصلا درش رو باز نکن وقتیم پخت میتونی برگردونی بذاری اون طرفش هم طلایی بشه نوش جان
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚