2777
2789

این قسمت کلا تصورم نسبت ب ثریا عوض شد چقدر گناه داشت چقدر اوایل ازش بدم میومد😅 بهنام چقدر نامرده....

اصلا ازین فیلم خوشم نمیادا نمیدونم چرا نگاه میکنم🙆🏻‍♀️😂

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

منم دلم سوخت براش تا قبل این ازش متنفر بودم

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اصلا چرا باید بدتون بیاد از یکیشون

بهنام که طلاق گرفته بود ثریا هم که خودش بزور هی گفت

حتی بهنام بهش گفت بازم فک کنیم ناراحت شد

هیچکس توی این فیلمه دلسوزی نداره

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
من فقط کلیپ هاشو نگاه میکنم حوصله سریال ندارم چی شد مگه؟من اون جاشو دیدم که گفتن برن صیغه بعدم غذا

هیچی استفاده کرد گذاشتش کنار،شوهر زنه ام فهمید اومد بچشو گرف،بچه بهنامم برد و جلو همه اعلام کرد شما رابطه داشتی

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊

هفتشو دیدین؟

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
بابا اصلا چرا باید بدتون بیاد از یکیشونبهنام که طلاق گرفته بود ثریا هم که خودش بزور هی گفتحتی بهنام ...

فیلمه دیگه ادم نگاه میکنه سرگرم شه حالا از یه شخصیت بدش میاد یا خوشش میاد....ولی بهنامم وقتی استفادشو کرد گذاشتش کنار کارش درست نبود

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
بچه بهنام رو کی برد؟مرده برا چی برد؟

مرده اومد اونجا امار بگیره دید کلید بهنام پشت در جا مونده رفت تو خونه بهنام بچه تنها بود برش داشت برد ک بترسونتش