2777
2789
عنوان

خستم از بی هدفی بیکاری

156 بازدید | 14 پست

سلام دخترا واقعا خستم از بی هدفی همش کارخونه دوس دارم شغل داشته باشم  انلاین شاپ زدم دوسال بینتیجه ولش کردم چیکار کنم دوس دارم شغل داشته باشم بی هدف نباشم اونم توخونه بچه کوچیک دارم میشه کمک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرت رو تغییر بده ، سرکار رفتن هم فقط آخر برج جالبه. پوستت کنده میشه ، هم صبح کار بیرون رو انجام بدی هم عصر کار خونه. 

همه هم ازت توقع دارن که اگر نمیتونی ول کن. 

هم رئیس سرکار هم رئیس تو خونه یعنی شوهرت. 

فکرت رو تغییر بده ، سرکار رفتن هم فقط آخر برج جالبه. پوستت کنده میشه ، هم صبح کار بیرون رو انجام بدی ...

اره همه ی اینارو میدونم ولی مستقل شدن بهترین حس دنیاس

+989059399143

کارخونه

یا کار در منزل

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

مپال بزن

۱)ابتدایی ترین هاش،  ادمین تولید محتوا، تایپیست و....

2)در مرحله بعدی حتی تدریس کردن( اگر رشته تحصیلیتون مرتبط با چیزی بوده که قابل تدریس باشه مثل زبان انگلیسی، آلمانی، ...)

3) از زمان کرونا بعضی از شرکت ها هنوزم کارمند دور کار یا پاره وقت استخدام میکنن.

🙂هرچند شغلی داشته باشید که درامدش دست خودتون باشه بهتره. 

اره همه ی اینارو میدونم ولی مستقل شدن بهترین حس دنیاس

اگه میسر هست کارت یارانه رو از شوهرت بگیر واسه خودت خرج کن یا پس انداز ، مگه چقده خرج میکنی.

در کل اما اگه دنبال کار باشی پیدا میکنی.