2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم خسیسه

164 بازدید | 8 پست

برا خریدن وسیله برقی برای خونه خیلی پشت گوش میندازه یا میگه ارزون میشن میخرم یا میگه باید دنبال مارک خوب بگردم سر لباسشویی پدرم و در آورد آخرم ۱۵ تومان خریدش مارک ایوولی نه کیلویی راضیم ازش بعدم ما اهوازیم رفت از هندیجان خرید آورد خودش وانت داره بهش میگم بابا اینجا وسیله زیاد هست حتی مناسبتر اونجا ولی اصلا به حرفم گوش نمیده بنظرتون چ سایتی داشته باشم باهاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یازده سال ازدواج کردیم میره دست دو میخره میاره ک بعدش زود خراب میشه یخچال درست حسابی ندارم کارشم پخش روغنه وضع مالیش خوبه برای لباس و گردش و دکتر و بچه ها اصلا اینجوری نیس فقط وسیله!