2777
2789
عنوان

شوهر قشنگه مگه نههه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 37 پست
من ۳۲ سالمه حتی یدونه شم یادم نمیاد اگر هم یادم بیاد میزنم کنار از ذهنم چون هیچکدومش اتفاق نیفتاد

باید بزنیم کنار چون هیچ کدومشم اتفاق نمیوفته فداتشم اینا همش رویاست که داره مغز و مخ مارو تسخیر می‌کنه واقعا برای منم همینه شبا فکر و خیالای جور وا جور به قول مامانم میگه میگه دختر من فکر می‌کنه ازدواج یا شوهر یا عشق و عاشقی اینکه آره بوست کنه نازت کنه نزاره دست به هیچی بزنی همیشه هرکار بگی بکنه میگه نه مامان 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تقریبا اینا خونه پدرم فراهمه.یعنی خودش فراهم میکنه.مونده یه شوهر قشنگ و ناز:)

فک میکنی ک فراهمه اونجا خیلی فرق میکنه !

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
عاقل تر بشی اینا هم هدفت نیست هدفت همراهی و آرامش و پیشرفت کنارشه و حال خوب همین

برعکس

شما عاقل تر شی میفهمی ک خودت باید دلیل این دوتا باشی برا خودت😀 ک من دلیل این دوتا برا خودمم

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
برعکسشما عاقل تر شی میفهمی ک خودت باید دلیل این دوتا باشی برا خودت😀 ک من دلیل این دوتا برا خودمم

نه که اینارو اون بهت بده همراهیت کنه فقط همین معلومه که خودت اول باید اینارو زندگی کنی 

همسنتم ۱۷ سالم بود چند بار خواستن شوهر کنم گفتم ن من اماده اش نیستم چون ازدواجو ساده نمیبینم! نشستم ...

من هر موقع خواستگار میاد میگم نه خانواده فک میکنن من خودم کسی رو دوست دارم در صورتی که من میخام شاغل شم و از ایران برم

کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن

😂😂نصیب ما که نکرد این جوری باشه ایشالله نصیب شما شه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡