2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم وابسته م به شوهرم ولی باید جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 52 پست
الان داشتم تاپیکای قبلتو مبخوندم،تو چقدر اذیت شدی تو زندگیت😔یه هفتس نیووومده خونه ؟؟😒شوهرت دیگه با ...

فعلا که با اون نیست چون گوشی را از زنه گرفتن و تحت کنترل هست اما فکر کنم با کسی دیگه ای هست دیروز به بهونه بچه ها زنگ زدم گفتم میخوان ببینمت دلتنگت هستن گفت آرایشگاه م فکر کنم میخواست شب جمعه س با کسی باشه یه دقیقه بچه را بوس کرد و تمام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا که با اون نیست چون گوشی را از زنه گرفتن و تحت کنترل هست اما فکر کنم با کسی دیگه ای هست دیروز به ...

جدی خیلی صبر و تحمل داری.من الان کلی عصبی شدم بخاطر زندگیت 😤 با خوانوادش قطع ارتباطی؟شاید رفته پیش اونا

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
دور شده ازم و کلافه اصلا دوست نداره بیاد خونه به هر دلیلی فقط بیرون باشه کم حرف و بی توجه و تو خودشه ...

شوهر منم اینجوره البته شوهر من در حال خیانته بهش گیر بدم میگه نمیخوامت

پس چرا قیدشو نمیزنی؟

به این بیست سال زندگی نگاه میکنم قلبم میلرزه با بدبختی زندگیم رسید اینجا دوتا بچه بزرگ دارم جواب مردم را چی بدم بچه ها را چجور تنها به سامان برسونم از اینا میترسم 

به این بیست سال زندگی نگاه میکنم قلبم میلرزه با بدبختی زندگیم رسید اینجا دوتا بچه بزرگ دارم جواب مرد ...

الهی بمیرم 

یا بیخیال شو زندگی کن بیخیالش شو ب خودت و بچه هات برس اصلا پیگرش نشو 

یا سختی تحمل کن جدا شو 

اگه شرایط جدایی نداری باید پیگیر نباشی و فقط ب فکر خودت باشی حتی زنگم نزن فقط پول بگیر و ب خودت برس و پس انداز کن 

الهی بمیرم یا بیخیال شو زندگی کن بیخیالش شو ب خودت و بچه هات برس اصلا پیگرش نشو یا سختی تحمل کن جدا ...

حس بدی پیدا کردم حس میکنم هر چی گناه میکنه نتیجه ش برمیگرده به بچه هام و زندگیم 

کاش پیشم بودی یکم درد و دل میکردیم و همدیگه را بغل میکردیم از بس شوهرم گفته نمیخوامت حالم از خودم به ...

کاش واقعا.منم خیلی دلم گرفته.چی شد ک اینجوری شد رابطتون؟

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی