الان داشتم تاپیکای قبلتو مبخوندم،تو چقدر اذیت شدی تو زندگیت😔یه هفتس نیووومده خونه ؟؟😒شوهرت دیگه با ...
فعلا که با اون نیست چون گوشی را از زنه گرفتن و تحت کنترل هست اما فکر کنم با کسی دیگه ای هست دیروز به بهونه بچه ها زنگ زدم گفتم میخوان ببینمت دلتنگت هستن گفت آرایشگاه م فکر کنم میخواست شب جمعه س با کسی باشه یه دقیقه بچه را بوس کرد و تمام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فعلا که با اون نیست چون گوشی را از زنه گرفتن و تحت کنترل هست اما فکر کنم با کسی دیگه ای هست دیروز به ...
جدی خیلی صبر و تحمل داری.من الان کلی عصبی شدم بخاطر زندگیت 😤 با خوانوادش قطع ارتباطی؟شاید رفته پیش اونا
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
به این بیست سال زندگی نگاه میکنم قلبم میلرزه با بدبختی زندگیم رسید اینجا دوتا بچه بزرگ دارم جواب مردم را چی بدم بچه ها را چجور تنها به سامان برسونم از اینا میترسم