2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم وابسته م به شوهرم ولی باید جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 52 پست
حق با توئه رفیق واقعا سخته منم همینطوری بودمولی ووقتی میبینم اینطوریع چیکار بباید بکنم؟نباید خودمو ب ...

دقیقا منم اینارو با خودم میگم اما باز نمیتونم دل بکنم ده بار غرورم رو براش شکستم ولی میبینم برای اون مهم نیست داغون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس بدی پیدا کردم حس میکنم هر چی گناه میکنه نتیجه ش برمیگرده به بچه هام و زندگیم

اشتباه میکتی این فکرا رو بذار کنار 

شب قبل از خواب تو دلت برای خودت و بچه هات ارزوهای قشنگ کن

و صبح موقع بیدار شدن

اونو نفرین نکن بذار به حال خودش روزکار ادبش میکنه

اصلا و ابدا حتی به بهانه بچه ها زنگ نزن

مقاومت کن 

بعد از چند وقت اون شروع میکنه به زنگ زدن چون عادت کرده پیگیرش باشی و بهش حس مهم بودن میده.  برای همین زنگ که نزنی اون شروع میکنه زنک زدن

ولی سرد و بیخیال جوابشو بده

ازش جدا شو ارزش نداره این ادم

میدونک وابسته ای فکر میکنی تنها مرده رو زمینه فکر میکنی دیگه سنی ازت گذاشته و بعد طلاق محکومی به تنهایی... نه عزیزم این طوری نیس اول اینکه هر چی بیشتر دنبالش باشی بیشتر از تو بدش میاد . کلا قسم بخور بهش زنگ نمیزنی . ثبت نام کن باشگاه مربی خصوصی بگیر تمام تمرکزت رو بزار رو فرم دهی بدنت ... مکمل بخر و تلاش کن . اولاش ممکنه با دل خون انجام بدی بعد یکماه به ورزش عادت میکنی انقدر به خودت برس که وقتی دیدت دهنش باز بمونه ... نه به طلاق فکر کن نه به موندن بزار ذهنت خالی شه بگو چند ماه تلاش میکنم رو خودم بعد تصمیم میگیرم . باور کن انقدر جذاب میشی که اون میاد دنبالت...کارای زیبایی هم بکن بعدش مثله هایفو و ژل و اینا ... تو دلش میترسه که نکنه خبریه ترس از دست دادنت میاد سراغش