2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔:/

پسرای عرب با این رفتاری ک داری نشون میدی هیچوقت نمیان بگیرنتا سرسنگین پسندن

اینم از نصیحت منه دختر عرب

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
نه بخاطر پول نیست، کلا خوشم میاد از عرب

نمیسازی   باشون...خیالت تخت.   فکرشو  نکن.

عرب  فقط با هم زبون خودش.   برای دو طرف  خیلییی سخت میشه.   کلا   فرهنگ   خاص   خودشون رو  دارن.      بخصوص شما که تهرانی  هستید.  من ۹۹ددصد دوستانم   عرب   هستند،کلا مدل  زندگیشون با منِ فارس  از زمین تا   اسمون   فرق داره.     اینم بگم  دوستان عربم  خیلیی بامعرفت و دست و دل باز و خونگرمن

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
💔:/پسرای عرب با این رفتاری ک داری نشون میدی هیچوقت نمیان بگیرنتا سرسنگین پسندناینم از نصیحت منه دخت ...

آفرین.منم همینو میگم  ...   درک ش برای  غیرخوزستانی ها  سخته.   تا   نبیننن   متوجه  نمیشن.   

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
مگه چیکار کردم؟

اینقدر تشنه نشون دادن خودت برای همسر پیدا کردن باعث میشه یه پسر خودشو از تو بالاتر ببینه و یا دید دیگه ای داشته باشه ک   بگه اووووه این خودشو کشته برا شوهر 

نمیخوامش

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
آفرین.منم همینو میگم ... درک ش برای غیرخوزستانی ها سخته. تا نبیننن متوجه نمیشن.

دقیقا.. ما اینجا هرچی بیشتر از پسره فراری باشی و خجالت بکشی از این موضوع ازدواجت باهاش بیشتر ارزشتو میدونه و براش با اصل و نسب محسوبی

اینقدر تشنه نشون دادن خودت برای همسر پیدا کردن باعث میشه یه پسر خودشو از تو بالاتر ببینه و یا دید دی ...

شوخی میکنم عزیزم 

من که سنم کمه ۱۷ سالمم نشده ولی حتی مامان بابام نمیزارم خواستگار بیلد خونمون

وگرنه آدم کم نیست عزیزم ؛)

شوخی میکنم عزیزم من که سنم کمه ۱۷ سالمم نشده ولی حتی مامان بابام نمیزارم خواستگار بیلد خونمونوگرنه آ ...

والا چون گفتی عکستو ب اون کاربر مرد نشون دادی گفتم حتما  جدی داری میگی