الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا.. ما اینجا هرچی بیشتر از پسره فراری باشی و خجالت بکشی از این موضوع ازدواجت باهاش بیشتر ارزشتو ...
من یه مدت ساکن تهران بودم بخدا کرک و پری برام نمونده بود! کلا مدل دخترای تهرانی رو توی خوزستان عمرااااا پیدا کنی. دخترای خوزستانی خیلی محدود بخاطر سنت و تعصب. دخترای تهرانی اکثرا ازاد و مستقل. اصلا فرهنگ ها به هم نمیخوره. خوزستانی ها چه فارس چه عرب، تعصبی هستند. من فارسم،ولس پدرم بشدتتتتت تعصبی و سنتی.
زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من تهر انیم با ۱ فارس خو زستان ازدواجکرد م نه تعصبی نه هیچی من هم کلا حجا ب ندار م ا ز خود تون تر س ...
مگه گفتم ترسناکیم؟😪اتفاقا خیلی به خونگرمی معروفیم. ولی چه بخوای چه نخوای،تعصب توی خوزستان حرف اول رو میزنه. ما عمده مردم خوزستان رو درنظر میگیریم،نه خانواده ی همسر شمارو.
زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎