2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا.. ما اینجا هرچی بیشتر از پسره فراری باشی و خجالت بکشی از این موضوع ازدواجت باهاش بیشتر ارزشتو ...

من یه   مدت   ساکن   تهران   بودم   بخدا کرک و پری  برام  نمونده بود!   کلا مدل دخترای تهرانی رو   توی خوزستان   عمرااااا پیدا کنی.   دخترای خوزستانی      خیلی محدود بخاطر   سنت و تعصب. دخترای تهرانی اکثرا   ازاد و  مستقل.   اصلا   فرهنگ  ها  به هم   نمیخوره. خوزستانی ها چه   فارس چه  عرب، تعصبی هستند. من   فارسم،ولس پدرم بشدتتتتت تعصبی و    سنتی.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من یه مدت ساکن تهران بودم بخدا کرک و پری برام نمونده بود! کلا مدل دخترای تهرانی رو ت ...

من تهر انیم با ۱ فارس خو زستان ازدواج‌کرد م نه تعصبی نه هیچی من هم کلا حجا ب ندار م 

ا ز خود تون تر سنا ک‌نسا ز 

من هر چی دید م خو بن 

شو شتری ها خیلی ز ن دوست و ارومن همه شو‌ن

آفرررین.   زدی توخال.  پدرم   اجازه نمیداد و میگفت   دوس ندارم  . ولی بشخصه  خودم   عاشق  شوشتری ها بودم.  پدرم   ردشون میکرد😶

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
آفرررین. زدی توخال. پدرم اجازه نمیداد و میگفت دوس ندارم . ولی بشخصه خودم عاشق شوشتری ها ...

خد ایی هم فقط شو‌هر من نیست ها 

هر رررر چی مر د تو‌فا میل شون هست عجیب ز ن د وست هستن من تا حا لا همچین چیز ی ند یده بود م با ا ین که خا نواد ه خو د م هم خیلی ز ن د وست هستن 

من تهر انیم با ۱ فارس خو زستان ازدواج‌کرد م نه تعصبی نه هیچی من هم کلا حجا ب ندار م ا ز خود تون تر س ...

مگه گفتم   ترسناکیم؟😪اتفاقا  خیلی  به خونگرمی معروفیم.  ولی چه بخوای چه نخوای،تعصب توی  خوزستان   حرف اول رو میزنه. ما  عمده مردم  خوزستان رو درنظر میگیریم،نه خانواده ی همسر  شمارو.

من اشتباهی راه گم کردم

پروفت عکس یه ویلا تو دزفوله؟

اوندفعه دیدمش شک انداختم خوزستانی باشی😑💔

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
اون خودش گفت عکستو نشون بده منم نشون دادم وگرنه شوهر از تو نی نی سایت در نمیاد

واای عزیزم   اشتباه کردی🤧

خد ایی هم فقط شو‌هر من نیست ها هر رررر چی مر د تو‌فا میل شون هست عجیب ز ن د وست هستن من تا حا لا همچ ...

میدونم گلم. من  خودم سالها شوشتر بودم.عاشقشونم.بابام   نمیذاشت😅

من همه جا خو زستا ن نمی شنا سم فقط شو‌شتری د ید م که گفتم

بله  درسته.   من خودم  شوشتری هستم😂😂😂

اون خودش گفت عکستو نشون بده منم نشون دادم وگرنه شوهر از تو نی نی سایت در نمیاد

اون غلط کرده ک خواسته:/ 

الان بگه خودتو بنداز تو دریا میندازی؟

عجببب آدمیه

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :)