2777
2789
عنوان

مامانم باهام قهرکرده هرکاری میکنم حرف نمیزنه فقط گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 40 پست
من اوایل رابطم با مادرم عالی بود تو دوران نوحوانی خیلی بد شد.به فحش میکشیدمش.الان خیلی وابستشم و راب ...

منم اوایل رابطم باهاش خیلی خوب بود واقعا رفیق بودیم اما جدیدا انقدر گیر میده ک همش دوری میکنم ازش ولی هیچوقت بی احترامی نمیکنم 

همش میریزم تو خودم کی بشه بخوابم دیگه بیدار نشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اوایل رابطم با مادرم عالی بود تو دوران نوحوانی خیلی بد شد.به فحش میکشیدمش.الان خیلی وابستشم و راب ...

💔

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
منم اوایل رابطم باهاش خیلی خوب بود واقعا رفیق بودیم اما جدیدا انقدر گیر میده ک همش دوری میکنم ازش ول ...

احتمالا تاثیر هورموناس یائسگی و اینا توام حتما نوحوانی هر دو تا حساسین.

با هم خوب باشید بحثم میکنین زود اشتی کنین زندکی رو به کام خودتون تلخ نکنین.

💔

مادرم وقتی بچه شو از دست داد من بدنیا اومده بودم چند روزی دادنم بهش که افسردگیش کم بشه غذا بخوره دیگه نتونست ازم جدا بشه.چون دو قلو بودیم.مادر اصلیم ار خداشم شد....بعد اونم دیگه بچه دار نشد،بعد تو دعوا بهش میگفتم تو اگه لیاقت داشتی خدا بچه تو نمیکشت مادر میشدی

کلا خیلی بد بودم.

چیزی نگفتم و اینطوری باهام قهر کرده میگه دیگه برام مردی دیگه ببینید من چی میکشم🙂

لازم نیس همیشه محل بدی بیخیال بابا دلش از جا دیگه پره

شایدم دورهمیش بهم خورده ک نرفته 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
لازم نیس همیشه محل بدی بیخیال بابا دلش از جا دیگه پرهشایدم دورهمیش بهم خورده ک نرفته

ن بهم نخورد رفتم پیشش نشستم معذرت خواهی کردم محلم نداد گوشیشو گرفت رفت تو گروه دوستتش فیلم فرستاده بودن پلی کرد ک مثلا من ببینم بعد گریه میکرد خودشو نفرین میکرد انگار من گفتم نرو یا حلوشو گرفتم😐