2777
2789
عنوان

یه دیقه میشه بیاین لطفا

99 بازدید | 14 پست

سلام تولد یه بنده خدایی بود بهم گفت کادو تولدم چیشد؟ منم موندم تو رو در وایسی بهش گفتم برات میگیرم . حالا اون بماند . ازش پرسیدم چی دوس داره ؟گفت برام ساعت بخر ب سلیقه خودت 

حالا میخوام براش ساعت بگیرم . الان ۷۰۰ تو کارتم هست تا چند روز دیگه ب یکی ۵۰۰ قرض دادم اونم پولم و بده میشه ۱ و ۲۰۰ . 

خودتون که میدونید ساعت گرونه حداقل ۷۰۰ تومن به بالاعه . از طرفی نمیخوام خانواده متوجه این قضیه بشن . بنظرتون چیکار کنم؟

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤

واااا چقد پروعه

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تولدت بود بهت کادو داده؟

سلام ب روی ماهت خوشگلم تولد من هنوز نیومده تولد اون اول تیر بود

بنظرت یکم بی ادبی نکرده انقد مستقیم گفته🙄اره ساعت خیلی گرونه و فیکشم بخری زشته

🚶🏻‍♀️چی بگم عزیزم؟

بله دقیقا . دیزل اصل پرسیدم گفتن ۳ و خورده ای🚶🏻‍♀️

به نظرم هرچی اون گفت نباید گوش کنی یه کادو مناسب براش بخر 😬

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
به نظرم هرچی اون گفت نباید گوش کنی یه کادو مناسب براش بخر 😬

😂اولش خودش گفت هرچی خودت میخوای بخر کادو یهوییش قشنگه ولی من دوس داشتم چیزی که خودش میخواد براش بگیرم آخه نمیتونم بهش نه بگم🙂

سلام ب روی ماهت خوشگلم تولد من هنوز نیومده تولد اون اول تیر بود

قربونت برم❤️

اگه به نظر خودت ساعت مناسب نیست یه کادویی بخر که به سلیقه خودت باشه و بگو دوست داشتم اینو بخرم ...

فیک بخر باباالان فیکش ۱ و خورده‌ای درمیاد

بله عزیزم اصل که نمیتونم بگیرم خیلی گرونه ولی خب همون فیکش هم گرون در میاد

قربونت برم❤️اگه به نظر خودت ساعت مناسب نیست یه کادویی بخر که به سلیقه خودت باشه و بگو دوست داشتم این ...

عزیز دلمی😘خودم دوس دارم مثل ساعت خودم براش بگیرم ست بشه اما مثل ساعت خودم خیلی گرونه . من اونو ۳ سال پیش خریدم ۷۰۰ تومن . الان نگاه کردم کمترینش ۶ تومنه . ب فکر این بودم براش دیزل بخرم مارک خوبیه ولی اصلش ۳ و خورده ایه . فیکش هم ۱ و خورده هست نمیدونم چیکار کنم