2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زده میگه

281 بازدید | 9 پست

خب دوستان همون جور که تو تایپیک قبل گفتم برادر بزرگم داره جدا میشه و شرایط خونه مامانم اینا خیلی متشنجه ،ازین ورم من تو ماه دوم حاملگیمم و دو سال و هشت ماهه ایران نرفتم حالا امشب بلیط دارم تنهایی قراره بیام تهران ، همسرم پس فردا بلیط داره و میاد دنبالم .همسره من تک پسر و تک فرزنده کلا و به شدت مامانش بهش وابستس ، من واقعا با مادر شوهرم رابطه عالی ای دارم من ده سال با شوهرم که دوست بودم مامانش میدونست همش حواسش بهم بود و بینمون خیلی همیشه خوب بوده اما الان زنگ زده میگه من برات اتاقو اماده کردم یخچال پر کردم همش ساعتو نگاه میکنم ک دیگه پروازت بشینه فردا ظهر بیایم دنبالت و من خیلی دوست دارم ببینمت حامله شدی چه شکلی شدی درحالی که من واقعا دلیل اومدنم اوضاع خونه مامانم اینا و شرایط برادر زاده ام  وخواهر  برادرام بود 

نمیدونم چطور بهش بگم من میرم خونه مامانم اینا دلش نشکنه:)))

خب در طول روز خونه مادرت باش. شبا برو با مادرشوهر

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

خب برو اونجا بعدک یه سربه خونه ی مادرت بزن اتفاقا الان باید دور باشی ازاون فضا تا استرس نگیری 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیاز نی بگی برو خونش ی سر بزن چن ساعتی بمون بگو دیگه باید برم از خونوادم سر بزنم بعدم برو اونجا . شرایط خاصی هم نباسه ادم میره پیش  خونوادش نیاز،ب دلیل و توجیه و فلان نی ک 

🍁پاییزهمون فصلیه ک دلبر لباس گرمشو درمیاره میده بپوشی ک بامزه تر شی🤗🍁
خب در طول روز خونه مادرت باش. شبا برو با مادرشوهر

نمیزاره من دوازده ساله میشناسمش ی جور بات رفتار میکنه ک از صبح تا شب که میخوای بخوابی دورت میگرده :) دست خودشم نیستا