2777
2789

شانزده عدد آمپول انوكساپارين چهار هزار

بيست عدد آمپول هموگنان 

يك عدد آمپول ستروناكس

براى عزيزانى كه در سيكل پانكچر يا آى وى اف هستند

ميخوام به دست كسى كه واقعا نياز داره برسه بعد از اطمينان تقديم ميكنم

تاريخ انقضا دارند تو يخچال هم نگهدارى شدند

اونايى كه ميگن كاربرى دستِ دو نفره مشخصه سوتى زياد دادن و خالى زياد بستن اينجورى ميگن دستشون رو نشه🤣
سلام عزیزم سوال دارم در مورد ای وی اف برای تعیین جنسیت جواب میده ؟

بله نزديك به صد در صد

اونايى كه ميگن كاربرى دستِ دو نفره مشخصه سوتى زياد دادن و خالى زياد بستن اينجورى ميگن دستشون رو نشه🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم کسی که توانایی مالی خرید چندتا امپول رو هم نداره ،همون بهتر که بچه دار نشه 

پس بخشیدن به این جور افرادی اشتباهه😁

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
جدی😍مرسی از راهنماییت هزینه رو تقریبی میتونی بگی؟

هزينه مراكز مختلف متفاوته

داروى ايرانى و خارجى متفاوته

تعداد دفعاتى كه نياز به انتقال و پانكچر دارى متفاوته

واقعا نميدونم با اين شرايط

از ده تومن تو مراكز دولتى تا بينهايت

گلم کسی که توانایی مالی خرید چندتا امپول رو هم نداره ،همون بهتر که بچه دار نشه پس بخشیدن به این جور ...

واقعا برات متاسفم 

وقتی خدا این حق رو برای همه جور ادمی قائل شد تو کی هستی ک همچین اظهار نظری میکنی

روزی شو تو نمیدی که سریع حکم میدی

گلم کسی که توانایی مالی خرید چندتا امپول رو هم نداره ،همون بهتر که بچه دار نشه پس بخشیدن به این جور ...

مهربان باشيم!!

واقعا برات متاسفم وقتی خدا این حق رو برای همه جور ادمی قائل شد تو کی هستی ک همچین اظهار نظری میکنیرو ...

😄😄😄برو روانپزشک حالت خوب نیست 

شایدم تو جز اونایی که بهت فشار اومد از خپحرفم🤣

مهربان باشيم!!

جامعه پر از افراد فقیر شده 

حالا لزومی نداره هی تولیدمثلم کنن🙄این مهربونی نیست ،اسمش چیز دیگست😄

خدا خیرتون بده❣️

به دکتر خودتون بسپارید که اگر بیمار نیازمند داشتند به شما معرفی کنن

متاسفانه اینجا احتمال سواستفاده خیلی بیشتر از اینه که به دست نیازمند برسه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
😄😄😄برو روانپزشک حالت خوب نیست شایدم تو جز اونایی که بهت فشار اومد از خپحرفم🤣

روان پزشک لازم تویی ک چشاتو میبندی دهنتو وامیکنی و از درد مردم بی خبری مهربان

ان شا الله خدا خودش جواب این حرفتو بده به حق دلایی که سال هاست زندگیشونوفروختن و فقیر شدن تا یه بچه بیاد

دیکم ریپلای نکن پیام منو

هم زبونیباهاتم اسرافه

عزیزم اینجا سو استفاده خیلی زیاده من ی تاپیک در مورد این موضوع گذاشتم کسایی اومدن التماس کردن ک من از خودم خجالت کشیدم واقعا 

نیازمند با کسی که دنبال چیز مفته خیلی فرق می‌کنه ⚡

الا بذکر الله تطمعن القلوب  انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
جامعه پر از افراد فقیر شده حالا لزومی نداره هی تولیدمثلم کنن🙄این مهربونی نیست ،اسمش چیز دیگست😄

مودب باشيم!!