2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالا نمیبره به تعادل میرسونه برای زمانی که داری چاکراه هاتو باز میکنی ممکنه کنترلش تز دستت در بره کمک میکنه ،برای افرادی که بیماری های روحی یا جسمی بی دلیل دارن خوبه ، برای ادم عادی خیلی تاثیری نداره

یعنی در برابر انرژی خوارها حفاظت میکنه؟

نه ، زمانی که اقدام به باز کردن چاکراه خا کنی دورت بعد باز کردن هر چاکراه هاله ای ساخته میشه که هرچی تعدادش بیشتر باشه این محافظت قوی تر میشه ، این فقط یه وسیله هست که کمک میکنه کنترل باز کردن چاکراه از دستت در نره یا اگه چاکراهت نمیه بازه به تعادل برسه ، برای حال روحی خوبه ولی مانع انرژی خوار ها نمیشه 

نه ، زمانی که اقدام به باز کردن چاکراه خا کنی دورت بعد باز کردن هر چاکراه هاله ای ساخته میشه که هرچی ...

من شنیدم چاکراها اگر باز بمونه انرژی خوارهابهت حمله میکنن و اینکه میگن باز کنید دروغه و فقط باید به تعادل برسه حالانمیدونم درست میگن یا نه 

امیدوارم این چیزی رو دستکاری نکنه

هرچندخودم سنگهای مذهبی رو چون ائمه توصیه کردن دارم

اینارونمیدونم چجوریه

من شنیدم چاکراها اگر باز بمونه انرژی خوارهابهت حمله میکنن و اینکه میگن باز کنید دروغه و فقط باید به ...

نه اگه باز بشه هاله هایی دورتون ایجاد میشه که انرژی خوار ها نمیتونن بهتون حمله کنن ، البته اگه مرحله به مرحله باز بشه،اکه مستقیم چاکراه هفتم(بهش چشم سومن میگن)اونو باز کنن لایه ی محافظتی ضعیفه چون مراحل قبل اجرا نشد و انرژی خوار خا از انرژی مصرف میکنن

نه چیزی رو دستکاری نمیکنه اصلا نگران نباشی