2777
2789
عنوان

خانوما ی لحظه تشریف میارین

75 بازدید | 13 پست

برای تهوع بارداری چیکار کنم یکم کمتر شه

تو بارداری های قبل فقط صبح ها تهوع داشتم این سری متاسفانه خیلی زیاده و هر لحظه تهوع دارم

راهی هست کمتر بشه؟!

خواهرم گفت نوشابه یا میوه زیاد بخور خب مثلا نوشابه ک نمی‌تونم هر ساعت بخورم

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چایی زنجبیل بریز بخور میوه بخور شربت آبلیمو بخور

زنجبیل رو امتحان کردم الان خیلی گرمه  

ممنونم😍  

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
بارهنگ با گلاب رو گاز ریز ریز بجوشون و بهش عسل اضافه کن بخور روزی دوبار سه بار بخور هرکی خورده زودی ...

دستتون درد نکنه

بارهنگ ندارم ، میرم میخرم

بازم مرسی  

من هرصب شربت آبلیمو می‌خوردم نوشابه نخور ضرر داره

اره نوشابه تاثیر داره ولی ضرر کمی هم نداره

عزیزم ...

شمام بارداری  

اره من از اولش حالت تهوع دارم الان هفته 23ام بازم شروع شده حالم بهم میخوره

واقعا رو مخه مخصوصا ک هوا گرمه

بسلامتی زایمان کنی گلم ، قدمش پر برکت

اره بخداهیچی نمیتونم بخورم معدم سنگینی می‌کنه توهفته چندی

من ۱۰ هفته