2777
2789
سلام عزیزم. میشه بگی حال پسر گلت چطوره؟ خوب شده؟ الان توجه ش چطوره حرف میزنه؟

سلام تفاوت چندانی نکرده کار و گفتار قبلی خوب نبود الان جای دیگه میبرم بچه شما هم تاخیر داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میگید استفاده می‌کنه مثلا آب یاد گرفته تا چند روز آب میخواد میگه آب ؟

آب رو که میگه اما مثلا بیا یاد گرفت تا چند وقت میگفت بیا و درست استفاده می‌کرد بعد دیگه نگفت یا چیزی میخواست میگفت بدش بعد دو روزه نمیتونه بگه یه چیزی از خودش جاش میگه 

یه چیزایی هم بی هدف میگه مثلا مامان خیلی خوب میگه اما به من نه کلا همینجوری میگه یا گاهی میگم پارسا عه دست نزن اون میگه پارسا عه این مدل حرف زدن هم زیاد داره

یعنی اگه بخواد جمله سه کلمه ای هم میتونه بگه چون تونسته جمله مارو تکرار کنه اما از خودش نمیگه فقط چند تا کلمه الان میگه(مثلا: باز. آب. نقاشی.بخوا. بشین. خونه و سه تا از رنگا) اونم ناامید شدم میگم وقتی قبلیا یادش رفته اونارو هم یادش میره. اتاق هم میگفت یادش رفته  

یعنی اگه بخواد جمله سه کلمه ای هم میتونه بگه چون تونسته جمله مارو تکرار کنه اما از خودش نمیگه فقط چن ...

من گفتار درمانی می رفتم می‌گفت وقتی کلمه یادشون می‌ره باید نوار مغز بدن به دکتر گفتی کلمه یادش می‌ره ؟

آره گفتم خب شما نوار مغز گرفتید؟ یعنی ممکنه از چی باشه. الا بچه شما کلمه داره؟

اگه تلویزیون زیاد دیده مثلا روزی بیشتر دو سه ساعت از اونه زمان بده به مرور خوب میشه نگران نباش اولش فقط الکی تکرار میکنن به مرور هدفمند میشه 

اگه تلویزیون زیاد دیده مثلا روزی بیشتر دو سه ساعت از اونه زمان بده به مرور خوب میشه نگران نباش اولش ...

وای خدا کنه. راستش خیییلی دیده چون شیطنت داشت به همه چی دست میزد منم وسواس داشتم که خونه تمیز باشه کارامو انجام بدم چون تابلو فرشم میبافتم از همون ۴ یا ۵ ماهگی براش یا کارتون میذاشتم یا گوشی اما ۳ ماهو نیمه کلا قطع کردم و فقط باهاش بازی میکنم تمیزی و... برام اصلا مهم نیست ولی پیشرفتش کم بوده. الان ارتباط چشمیش کمه فقط تو بازی خوبه. واکنش به اسمش کمه. دستوراتو خوب متوجه نمیشه دیوونه شدم بخدا

بیشتر نگران اینم کلمه هارو فراموش میکنه و به من مامان نمیگه وابستگی نداره دستوراتو مثلا اگه بگم نون و ماست میخوری چون عاشقشه میدوه میره سمت یخچال درشو باز میکنه میگه ماست اما اگه بگم بریم سیب بیاریم با اینکه کلی تکرار کردم فقط نگاهم میکنه و میره