2777
2789

من یه نوبت واسه یه ماه دیگه پیش دکتر پور اعتماد گرفتم تو این مدت هم تلاشمو میکنم برای پیشرفتش اگه هر راهی پیدا کنم که خوب باشه ببینم نتیجه میده خواستید بهتون میگم شما هم ناامید نباشید اینم یه امتحانه خیلی سخته باید تلاشمونو بکنیم

بیشتر نگران اینم کلمه هارو فراموش میکنه و به من مامان نمیگه وابستگی نداره دستوراتو مثلا اگه بگم نون ...

سلام گلم .میشه بپرسم چرا بچه هاتون صحبت نمیکنن؟؟ منم دختر خالم دو قلو داره نزدیک ۴ سالشونه خیلی نامفهوم صحبت میکنن انگار ی زبون دیگع صحبت میکنن. بعد اطرافشونم بچه زیاد هست ک بخوان بازی و صحبت کنن . خودشونم یه خواهر دو ساله دارن اون قشنگ صحبت میکنه 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم .میشه بپرسم چرا بچه هاتون صحبت نمیکنن؟؟ منم دختر خالم دو قلو داره نزدیک ۴ سالشونه خیلی نامف ...

سلام عزیزم والله دردمون اینه که دلیلشو دقیق نمیدونیم یکی میگه اتیسمه یکی میگه بی بی دیجیتاله و... . اگه بچه هاش فقط مشکلشون گفتاره خودش باهاشون کار کنه و ببره گفتار درمانی خوب کم کم حرف زدنشون درست میشه

سلام عزیزم والله دردمون اینه که دلیلشو دقیق نمیدونیم یکی میگه اتیسمه یکی میگه بی بی دیجیتاله و... . ...

نمیدونم اصلا اهمیت نمیده انگار .یا حالا اگه تحت درمانم هستن ب کسی نمیگه .خودش یبار میگفت واس سرما خوردگی بردمشون دکتر ، دکتره دعوام کرد که چرا نمیبریشون گفتار درمانی یا ببینی مشکلشون چیه.ب نظرم خو از الان باید ب فکر باشه،یهو میاد ببره سنجش واس مدرسه ب مشکل میخوره

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
بیشتر نگران اینم کلمه هارو فراموش میکنه و به من مامان نمیگه وابستگی نداره دستوراتو مثلا اگه بگم نون ...

باید صبر کنی دکتر نگفت گفتار د مانی ببری ؟پسر دوستم بعد چهار ماه قطع مجازی واکنش به نامش برگشت ارتباط چشمی اینا به مرور خوب شد بعد شش ماه درکش اومد بالا بعد یک سال کلمه شروع کرد اون دوسال و دوماه بود قطع کرد البته بعد چهار ماه قطع کاردرمانی و گفتار هم رفت 

من یه نوبت واسه یه ماه دیگه پیش دکتر پور اعتماد گرفتم تو این مدت هم تلاشمو میکنم برای پیشرفتش اگه هر ...

خیلی سخته دیگه کلافه شدم خسته شدم کاردرمانی میگه دو سال و نیم سختی کشیدی خسته شدی بقیش خوبه نگران نباش خدا کنه اینجور که میگه باشه 

باید صبر کنی دکتر نگفت گفتار د مانی ببری ؟پسر دوستم بعد چهار ماه قطع مجازی واکنش به نامش برگشت ارتبا ...

چرا گفت ببر. من کاردرمانی شروع کردم فعلا دوجلسه بردم گفتار فعلا نه.  تو این دو جلسه هم کار خاصی نکرد اولی ارزیابی بود دومی هم سرسره و حلقه هوش آورد با جای گذاری میوه ها جای خودشون(البته پسر من میوه هارو نمیشناسه فقط شکلاشو بلد بود کجا بذاره) و تفکیک رنگ که پسر من اینارو بلد بود بهش گفتم مشکلم گفتارشه و ارتباط چشمی و ... گفت به ترتیب باهم کار می‌کنیم عجله نکن

خیلی سخته دیگه کلافه شدم خسته شدم کاردرمانی میگه دو سال و نیم سختی کشیدی خسته شدی بقیش خوبه نگران نب ...

کاردرمان بچه منم همینو گفت که نگران نباشم تو ارزیابی گفت یا بی بی دیجیتال هست یا اتیسم خفیف اما چون علائمشون خیلی شبیه هست تو فعلا تلویزیون و گوشی قطع کن تا ۶ ماه دیگه باهاش کارکنیم اون موقع معلوم میشه کدومه اما میگفت اتیسم هم باشه چون تو سن طلایی آوردی پیشرفت خوبی میکنه ولی من میخوام سالم باشه  

وای خدا کنه. راستش خیییلی دیده چون شیطنت داشت به همه چی دست میزد منم وسواس داشتم که خونه تمیز باشه ک ...

عزیزم صبر کنید به مرور حل میشه یهو ی جهش میزنن خیلی خوب میشن چون دیدم که میگم 

ممنون. ان شاالله. واقعا حالم خوب نیست یه روز خوشحال میشم که اینکارو بلده اتیسم نیست یه روز گریه میکن ...

عزیزم‌اگ پیامم رومیخونی سین کن پسر منم مثل پسر شما اکو داره میخام ببینم پسر شما خوب شده یانه؟

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

ممنون. ان شاالله. واقعا حالم خوب نیست یه روز خوشحال میشم که اینکارو بلده اتیسم نیست یه روز گریه میکن ...

عزیزم درخواستت رو قبول کردم بهم پیام بده ممنونم

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷