2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی مهم راجب سگ شیتزو

95 بازدید | 7 پست

سگام انگل گرد تازگیا دیدم تو پوستشونه ماده شکمش بزرگ شده نوک پستوناش هم همینطور نمیدونم بارداره یا کرم تو شکمشه کسی اطلاع داره چه قرصی باید بهشون بدم ماده نزدیک دوسالشه نر شیش هفت ماهشه توروخدا یه راه درمان خونگی بگین چون شرایط مالیم درحال حاضر ضعیفه ودامپزشک خیلی هزینه میخواد

حرفی برای بیان حالم پیدا نکردم

قرص ضدانگل قیمتی نداره. میذاری لای غذاشون میخورن. اگه یکی انگل داره به هر دو قرص بده چون احتمال ابتلای اون یکی دیگه هم زیاده. البته من نمیدونم سگت حامله‌ست یا نه. نژادهای کوچیک زود بالغ میشن. اگه حامله باشه شاید قرص ضدانگل ضرر داشته باشه براش. به هرحال مجبوری یه دامپزشک ببریشون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص ضدانگل قیمتی نداره. میذاری لای غذاشون میخورن. اگه یکی انگل داره به هر دو قرص بده چون احتمال ابتل ...

چه قرصی بگیرم واز کجا تحیه کنم یبار یه عروس هلندی داشتم بردم دامپزشک فقط ویزیتش شد چهارصد تومن انقدر گرون سگ که دیگه واویلا فقط قرص انگل باید حتما فعلا به نر بدم از کجا بخرم داروخانه داره ؟

چه قرصی بگیرم واز کجا تحیه کنم یبار یه عروس هلندی داشتم بردم دامپزشک فقط ویزیتش شد چهارصد تومن انقدر ...

این قرص که من میگم مال انگل گوارشیه ها. اگه انگل روی پوستشونه قرص لازم نیست. داروخونه های دامپزشکی این چیزا رو دارن.

راستی این انگل که میگی تو پوستشون دیدی اصلا ربطی به بزرگ شدن شکم نداره. انگل گوارشی با انگل پوستی فر ...

گرد بودن شده بودن عین جوش فشار دادم دردش نگرفت بعد باقیچی بریدم دیدم توش انگل یا کک گرد سیاهه اولی دست پا داشت بعد رو بدن سگ ماده دیدم اون دست پا نداشت فقط یه چیز نرم کوچیک سیاه بود الان نگرانم 

گرد بودن شده بودن عین جوش فشار دادم دردش نگرفت بعد باقیچی بریدم دیدم توش انگل یا کک گرد سیاهه اولی د ...

والا چی بگم من خودم در این زمینه تجربه ای‌ ندارم. کاش حداقل به یه آدم باتجربه نشونش بدی.