2777
2789

من دختر یه خانوم بدبحت و مهرطلب هستم که فقط میخواد ادما ازش راضی باشن

همه هم ازش سو استفاده میکنن و هر کاری باشه بهش میگن ولی تو خوشیا محلش نمیذارن و کلا تو غما شریکش میکنن😒

امروز زنداییم که اصن حسابش نمیکنه عمل داشته و مهمم نبوده حالا مامان من مث چاپلوسا از صب ساعت۹ رغته پشت در اتاق عمل الانم منتظره بیاد بیرون

این مامان بد بخت من حتی ازدواجشم از رو دلسوزی با ادم ۱۳ سال بزرگتر و مریض بوده حتی تو ازدواجشم میخواسته خودشو خوب نشون بده و یه مرد خیلی داغون تسبت به خودش رو انتخاب کرده😒

منم دلم براش میسوزه از صب دارم کار خونه رو میکنم 😒درحالی که فردا امتحان دارم و حتی نمیتونم شب بخوابم😒😒

دددددد اخه خاک برسر بدبخت و مهر طلبت زززززن که منم درگیر خودت کردی😒😒

یکم دیگه اذیت شم ولش میکنم به حال خودش تا بره زیر پا فامیل و ادمارو و تمیز کنه و دستشونم ببوسه🤢

جالبه مامانم به شدت خوشکل و با کمالاته ولی قدر خودشو نمیدونه...

من دیگه دل نمیسوزونم خود کرده را تدبیر نیست🤢🔪

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت واقعا یه انسانه ، حیف که تو این موارد فقط خوبیاش خیلی به چشم کسی نمیاد🥲

ی انسان بی عقل که اصن قدر خودشو نمیدونه و خودش و حتی منو فدا میکنه برا اینکه ادما راضی باشن

دختر جون راجب مادرت درست حرف نمیزنیا.درسته کار اون اشتباهه و وظیفه ش شده راضی نگه داشتن ادما ولی توهم با احترام درباره ش حرف بزن ولی سعی کن مثل مادرت نشی و نه گفتن رو یاد بگیر شخصیتت رو قوی کن

خیلی از زنای قدیم ک اسمشون دختر خوب و بساز هست ففط سندروم دختر خوب دارن ، که شامل همین مهرطلبی هم میشه ، چون ازادی نداشتن ، ازادی بیان ، ازادی تفکر ، هیچی ، مث ربات بزرگ شدن ، خیلیاشون همینن

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

ی پروژه و یه امتحان دارم بعد پاشده رفته دنبال چاپلوسی

کاش برا ما هم مث بقبه ارزش قایل میشد

متاسفانه مامانت یه انسان درجه یکی هستش که زیاد تو تربیت شما موفق نبوده 

چرا در موردش اینطوری میگی هرچی هم باشه ایشون مامانته

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️