من بابام ی آدم بیکار و علافه ک ن کاری میکنه ن پولی میاره خونه خرج خونه ب پا مامانمه ( ی مقداری مال پدری بهش رسیده گذاشته بانک ماهی ۶ میلیون سود اونو میگیره خرج زندگی میکنه😢) البته این ۶ میلیون واقعا کفاف نمیدع ولی خب از هیچی هم بهتره. بابام چندماه پیش تصادف کرد ۲۰ میلیون ماشینش رفت تو خرج داد همسایمون درست کرد واسش . الان یکسره زنگ میزنم پولمو بدید ابرو ریزی بپا کرده ها. میدونم حق داره ولی مادر من ۹ ماه پرستاری زنشو کرد ای وی آف کرد یدونه از خاهراش نگاش نکردن مامان من همه کاره رفت تا خونه تکونی شم بدون مزدی انجام داد از سر رفاقت. اینا بکنار. من واقعا آرامش ندارم کل بدنم دستم میلرره تپش قلب گرفتم. از یطرفم مشکل هورمون دارم پریودام تا منظمه باید سونو بدم آزمایش بدم ریزش موی شدید دارم کف سرم داره خالی میشه .مامانم قول داده ببره دکتر الان ب مامانم میگم منو ول کن دکتر نبر جهنم هرچی شد فقط تیکه تیکه پول این و جور کن بده از یطرفم اصلا خوب درست نکرده ماشینو یکسره خرابه فقط جزیی دست کشیده روش و ۲۰ میلیون فاکتور زده اشغال
بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
دکتر پوست گرونه مخصوصن داروهاش . آزمایش بدم ۱ میلیون میخاد . از یطرفم پول ویزیت شده ۳۰۰ . دارو بخرم کمه کم ۲ تومن تموم میشه دکتر با محلول و قرص و... سونو هم ۵۰۰ درنظر بگیر بعد باید ببرمش دکتر زنان دارو بده . دوباره بازم آزمایش بدم ببینم تغییر ایجاد شده یا ن
بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️