2777
2789
عنوان

دخترای مذهبی با همسرتون چجوری آشنا شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 42 پست
توی دوران نامزدی اخلاق و رفتار طرف رو می فهمی دوران نامزدی فقط برای تفریح و ناهار و شام رفتن به خونه ...

دوران نامزدی که همه چی رسمی شده یه خورده دیره برای شناخت، قبل از نامزدی باید طرفو بشناسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران نامزدی که همه چی رسمی شده یه خورده دیره برای شناخت، قبل از نامزدی باید طرفو بشناسی

چشم و گوش بسته که ازدواج نمی کنی با طرف

من با همسرم چند جلسه هم توی دوران خواستگاری بیرون رفتیم البته با نظارت خانواده ها توی دوران عقد هم دیگه اخلاق و رفتارش رو شناخته بودم 

عزیز دل من سنتی رو دوستدارم چون اول با منطق جلو میریم من خودم قبل اینکه بخوام به طرف نگا کنم اول حرفاشو گوش میدم که یک وقت ظاهرش باعث نشه چشمامو رو عیباش ببندم و اینکه حداقل ۶ جلسه صحبت کردیم و مشاوره رفتیم و.‌ وقتی کاملا منطقی اولویت هامو داشت بعد احساسی هم علاقه مند شدیم ودرنهایتم اوجش بعد ازدواج بود😁 یه چیز بگم از من قبول کن وقتی به خاطر خدا از حرف غیر ضروری با نامحرم دوری کنی وبزاری برای بعد ازدواج نفر سوم توی زندگی متاهلیت میشه خدا وانقدر قشنگ عاشق هم میشید که خدا میدونه کلا یک رنگ دیگه ای میگیره البته بازم به شخص بستگی داره ولی من به شدت از تصمیمم راضیم😍

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

بستگی به خودت داره دیگه یکی ۱ سال هم رفت و امد میکنه بازم اخلاق طرف مقابل رو نمی شناسه

درسته ولی بعضیا خیلی خوب میتونن خودشونو نگه دارن و یه آدم دیگه نشون بدن، ولی روانشناسا میگن بعد از ۶ ماه نمیشه دیگه