2777
2789
عنوان

بیماری روزاسه

279 بازدید | 6 پست

کسی اطلاعی داره تجربه ای چیزی ؟لیزر جواب میده بنظرتون ؟دارو؟؟

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
نمی‌دونم چه بیمارهای باکلاسی میگیرید

ن مربوط ب همه قشری هست بیشتر تو پوست های سفید وروشن هست..قرمزی دایم صورت وسوزش وخارش وگرگرفتگی

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمی‌دونم چه بیمارهای باکلاسی میگیرید

اگه خدا نکنه هیچوقت در گیر بشی ک آرزوی مرگ می کنی 

اگه خدا نکنه هیچوقت در گیر بشی ک آرزوی مرگ می کنی

عزيزم خدا نكنه

نا اميد نباي

منم گرفتار روزاسه هستم

خدا رو شكر رفتم دكتر و بهتر شدم اما كلا بيماري هست كه راه درمان قطعي اش ميگن با ليزره

اما رژيم غذايي و كرم ها و ... ميتونه كنترل كنه شدت بيماري رو

عزيزم خدا نكنهنا اميد نبايمنم گرفتار روزاسه هستمخدا رو شكر رفتم دكتر و بهتر شدم اما كلا بيماري هست ك ...

گلم با چ چیزایی بهترشدید 

گلم با چ چیزایی بهترشدید

كلا روزاسه بيماري هست كه بايد هميشه كنترل بشه  اينجوري نيست كه با يك نسخه خوب بشه...دكتر به من گفت اخرين راهش ليزره

اما با يكسري داروها كه بيشتر حالت انتي بيوتيك دارن كنترل ميشه و بايد ضد افتاب و ... مخصوص بكار برد.

مواد غذايي هم واقعا تاثير داره. مثلا ادويه زياد و فلفل و ... واقعا پوستم رو تحريك ميكنه. گرما و سرما و نور افتاب هم تاثير داره

خود ضد افتاب كمك بزرگي به من كرد. ضد افتاب قبليم كه قبلا خيلي خوب بود برام خودش پوستم رو تحريك ميكرد و همين خيلي مهم بود

شوينده bio rich براي پوستهاي چرب

سرم گرين وود رزاميدكرم مرطوب كننده HL  مخصوص پوست چرب-

كرم ضد قرمزي درماليفت يا كرم bitroy (يكي از اينها)

ضد افتاب ام كيو  bio taches

يه ابرسان هم داده بهم كه البته هنوز استفاده نكردم

اسمش درمارژي‍ن ژل كرم هيالورونيك اسيد هست سبزه رنگش