2777
2789

ديشب مهمون داشتم 

قيمه گذاشتم موقع تست هم لپش رو نخوردم چون لپه هميشگيم بود

موقع شام ديدم خرت خرت صدا ميده از بس سفته🤦🏻‍♀️😂

آخه لامصب تا حالا هزار بار پختمت اينجوري نشدي 

الان تو مهموني ادا بايد دربياري لپه ي عزيز😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قيمه هه خيلي خوشمزه بود ولي. با لپه ي سفتاعصابم انقدر خورد شد

فدا سرت برای همه پیش میاد خودمم هروقت میرم جایی مهمانی یچیزی میشه غذاش کسیم بیاد پیشم مهمون باشه غذام یچیزیش میشه😂😂

چون خیلی بهش فکر میکنی و زوم میکنی روش خراب میشه 

درکل خاصیت دنیا اینه به هرچی که زیاد فکر کنی خراب میشه 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
اشکالی نداره عزیزم هر چی بود دیشب گذشت رفت

نه بابا عوارضش امروز به دل مهمونای بدبخت میفته🤪🤪🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

والا من کوکودرست میکنم عالی ها همیشه میگم کاش مهمون داشتیم بااین کوکو حالا عید ننیدونی مادرشوهرم اینا دعوت کردم کو کو نگو  شبیه گِلهای ساحل وا میرفت همشو ریختم آشغالی  سالاد الویه درست کردم جاش

با کمال احترام من آب و رب هیچ وقت جلو مهمون نمیزارمقینه از کی شده غذای مهمونی

با احترام وقتی برای ۲۰ نفر  یک کیلو گوشت میریزی کیلویی هفتصد هزارتومن میشه آب و رب 

همه ی زندگیم ...بچه هام...