2777
2789
عنوان

ویروس h pv کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 31 پست
والا خودم کادر درمانم ولی رشته ام بالینی نیس زیادی هم حساسم وسواس دارم اینجوری نیس بی سواد باشم🫠

خوب خداروشکر پس دیگه بیشتر بعیده اینا رو بگید

اصلا خالتون هم شاید زگیل نباشه و چیز دیگه ای باشه 

ربطی به رابطه جنسی نداره تماس پوست به پوست منتقل میشهواکسنش رو بزن

الان از این رده هایی که گفتم منتقل میشه؟

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خداروشکر پس دیگه بیشتر بعیده اینا رو بگیداصلا خالتون هم شاید زگیل نباشه و چیز دیگه ای باشه

من هیچی از بالین نمیدونم فیزیوتراپیست ام برای همین پرسیدم 

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
انشاءالله که نباشه 😭بدبخت میشیم

تو چرا بدبخت بشی اخه گلم

مگه اون لخت یدون لباس زیر نشسته رو مبل؟

عزیزم چرا الکی استرس میگیری این بیماری فقط در صورت داشتن رابطه جنسی یا موارد محدود ش ورت مشترک یا استخر منتقل میشه

باید رطوبت به واژن فرد گیرنده و دهنده نفوذ کنه

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تو چرا بدبخت بشی اخه گلممگه اون لخت یدون لباس زیر نشسته رو مبل؟عزیزم چرا الکی استرس میگیری این بیمار ...

اخه مادرم با اینکه تحصیل کرده اس مثل بچه ها رفتار میکنه 

پدرش هم هپاتیت B داشت گفتم نرو پیشش رعایت کن میگه روی پدر و خواهر من عیب میذاری حلالت نمیکنم و فلان همش روی اعصابمه میگم رعایت کن میگه خودت مریضی انگ نزن به ما ما خانواده محترمیم الحق هم محترمند همه فرهنگی حتی بابا بزرگم فرهنگی بازنشسته بود مادرم خاله هام 

من نمیدونم چرا باید همچین مریضی هایی اینجا باشن آخه میگی هم رعایت کن انگاری فوش میدی نفرینت میکنن من از مادرم میترسم

ممکنه اره

وای

بعضی ها میگن داره بعضی ها میگن نداره ای خدا😭

بابا وقتی مریضین بقیه رو مریض نکنین رعایت کنین خب